Annulering | Stop Pesten NU

Bedankt voor je overweging om te doneren aan Stop Pesten Nu

 

Je annulering in de doneermodule is succesvol afgerond.

 We willen je in ieder geval hartelijk bedanken voor je bezoek aan onze website en je interesse in onze missie.

 

 

 

 

Mocht je ons toch nog willen steunen ...

Stichting Stop Pesten Nu vertrouwt volledig op vrijwillige donaties en de inzet van vrijwilligers om haar belangrijke werk mogelijk te maken.
Wij ontvangen geen subsidies, waardoor wij volledig afhankelijk zijn van de steun van mensen zoals u.

Wist je dat je ons al enorm helpt met een donatie van slechts €1 per jaar? Elke bijdrage, hoe klein ook, maakt een groot verschil in onze strijd tegen pesten. Met jouw steun kunnen we nog meer bewustwordingsprogramma's en preventieprojecten realiseren.

Als het niet lukt om €1 te kiezen via onze PayPal-module, kun je ook rechtstreeks een donatie overmaken op onze bankrekening bij de Rabobank: NL34RABO0162133391. Elke euro telt en brengt ons een stap dichter bij een pestvrije wereld. Bedankt voor jouw steun!

 

 

 

Wat doen we?

Pijler 1: Kenniscentrum Pesten & Online Pesten

Bij onze eerste pijler draait alles om kennis. We bieden partners toegang tot diepgaande inzichten en expertise over pesten en online pesten. Van beleidsinstrumenten tot wetenschappelijk onderzoek, onze uitgebreide kennisbank ondersteunt een breed scala aan doelgroepen, van werkgevers tot scholen en ouders. Door deze kennis te delen, kunnen onze partners hun omgevingen sociaal veiliger maken.

Pijler 2: Expertisecentrum

Bewustwording en preventie zijn cruciaal in de strijd tegen pesten. Ons expertisecentrum lanceert campagnes en voorlichtingsinitiatieven die het bewustzijn vergroten en preventieve maatregelen bevorderen. We ondersteunen ook media en onderwijsinstellingen bij journalistieke items en onderwijsprojecten gerelateerd aan pesten. Als vraagbaak staan we klaar om advies te geven aan een breed publiek.

Pijler 3: Informatiecentrum

Ons informatiecentrum biedt actuele en dynamische informatie via onze website en social media kanalen. Hier vinden bezoekers regelmatig nieuwe materialen, berichten en nieuwsartikelen over pesten. We inspireren ook tot actie met ideeën voor inzamelingsacties en evenementen zoals de Landelijke Dag tegen Pesten. Belangrijk is ook onze rol als verwijsfunctie naar hulporganisaties, waar mensen individuele hulp kunnen vinden.