Big Brother geeft Jerrel waarschuwing na pesten medebewoners | Stop Pesten NU

084-0035994

Big Brother geeft Jerrel waarschuwing na pesten medebewoners

Sinds donderdag is ‘Big Brother’ een nieuwe bewoner rijker: de flamboyante Jerrel (25). Maar niet alle bewoners lijken gecharmeerd te zijn van de make-up-artiest. Zijn gemene opmerkingen zorgen voor een hoop ophef in het huis, en dan met name bij Michel (36) en Jill (22). "Jerrel is al aangesproken op zijn gedrag", bekijk hier het gesprek dat Jerrel hierover heeft met Michel.

Hoewel Jerrel mede dankzij Michel een plekje in het huis heeft weten te bemachtigen, doet hij toch een aantal valse uitspraken over de oud-marinier. Zo zegt Jerrel dat hij het gevoel heeft dat Michel niet te vertrouwen is en dat hij zijn gezicht vindt lijken op dat van Geronimo Stilton, de welbekende rat. Maar ook Jill moet het ontgelden. Zo fluit Jerrel hard in haar oor, zodat ze last krijgt van oorsuizen, en laat hij meerdere keren een boer in haar gezicht.

De kijkers van Big Brother zijn duidelijk niet te spreken over de acties van Jerrel en uiten hun genoegen op social media. Big Brother geeft vrijwel direct gehoor aan die kritiek en besluit om Jerrel aan te spreken op zijn gedrag. Afgelopen zondag kwam het programma dan ook met een statement naar buiten: 'Voor onze bezorgde kijkers en fans. Big Brother houdt zijn huis goed in de gaten. Jerrel is al aangesproken op zijn gedrag omdat sommige acties en uitspraken van hem niet door de beugel kunnen. Hij gaat meer rekening houden met zijn medebewoners. Bedankt voor de oplettendheid.'

Hoewel Jerrel belooft zijn gedrag aan te passen en de bewoners bereid zijn om hem een tweede kans te geven, blijft een deel van de kijkers onverbiddelijk. Ze hopen dan ook dat Jerrel donderdag naar huis wordt gestuurd. Of dat ook zal gebeuren, dat zal nog moeten blijken. Vanavond worden namelijk pas de genomineerden bekendgemaakt.

 

Bron RTL Boulevard

 

Noot van onze redactie:

Wij zijn bijzonder blij en dankbaar dat bij de televisiezender van Big Brother en het programma zelf zo snel en goed wordt ingegrepen bij pesten en ander ongewenst gedrag. Dit laat echt een voorbeeld gedrag zien wat werkgevers en anderen kunnen doen om pesten aan te pakken. Bedankt Big Brother!

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):