Foto's Stop Pesten Nu | Stop Pesten NU

084-0035994

Foto's Stop Pesten Nu

Hieronder staat een kleine selectie van de Bekende Nederlanders die zeggen: Ik STOP pesten nu! met het oranje bandje tegen pesten. Bekijk hier dit overzicht wie allemaal al mee werkten aan de campagne 'Ik STOP pesten nu! Wat doe jij?' Dit bandje tegen pesten draag je voor jezelf, om te herinneren aan de afspraak die jij met jezelf hebt gemaakt en dat jij actie onderneemt als je ziet dat er gepest wordt.

AccountAdvies bestaat 25 jaar en om dit te vieren nodigen zij al haar relaties uit op donderdag 20 november 2014. Zij vragen aan hun gasten om in plaats van een attentie mee te nemen te doneren aan Stop Pesten Nu. Patricia Bolwerk zal a.s.

Stop Pesten Nu workshop SportMPower bij de Eagles4Deventer

Bootcamp Second Chance Samenwerkingsproject Jeroen van de Ven met Patricia Bolwerk Intermezzo klas 1 & 2 (SO-school) met 

Stop Pesten Nu voetbaltenues uitgereikt door Sander Boschker ATC 65 C3 Maayke Heuver

 

Als Ambassadeur van de Stichting Stop Pesten Nu reikte Sander Boschker (voormalig keeper bij FC Twente) bij ATC’65 in Hengelo speciale ‘Stop Pesten Nu voetbaltenues’ uit.

Binnen de voetbalclub staat ‘Samen voor sportiviteit & respect’ hoog in het vaandel. Een onderdeel hiervan is dat ATC’65 het belangrijk vindt dat er niet gepest wordt binnen de club.

Het hele Plonz festival stond in het teken van Stichting Stop Pesten Nu. Donderdag werden de armbanden uitgedeeld samen met Ambassadeur Sander Boschker en zaterdagmiddag tussen 2 en 6 uur kwam iedereen zijn/haar handtekening zetten in de Stop Pesten Nu Trailer en wat een opkomst!

Stop Pesten Nu werkt veelvuldig samen met Jeroen van de Ven, de Eagles4Deventer en SportMPower

Ik ben geïnspireerd mede door alle BN'ers die zeggen: Ik STOP pesten nu!

Nu is het mijn beurt ...

Pagina's