Help jij Kaya ook mee met haar Valentijnsactie tegen pesten? | Stop Pesten NU

084-0035994

Help jij Kaya ook mee met haar Valentijnsactie tegen pesten?

Even voorstellen. Wij zijn Young Impact en wij reizen met een programma langs scholen om daar zoveel mogelijk jongeren te laten inzien dat zij vandaag al iets kunnen doen voor de wereld.

Op deze reis zijn wij Kaya (19) tegengekomen, een meisje met een ontzettend aangrijpend verhaal. Door verschillende lichamelijke beperkingen en tegenvallers, is zij afhankelijk van een scootmobiel. Om die reden is zij vroeger ook erg gepest. Nu heeft Kaya het idee om op 14 februari (valentijnsdag) een actie te voeren tegen pesten. Zij wil zoveel mogelijk stations in Nederland afgaan en daar speciale liefdesbrieven uitdelen aan mensen. In deze ''liefdesbrieven'' vraagt zij aandacht voor het onderwerp pesten en roept zij op om iets liever te zijn voor elkaar. 
 
Graag willen wij jullie hulp vragen:
- Kaya is op zoek naar pestverhalen van andere jongeren. Deze pestverhalen gaat zij gebruiken voor in de ''liefdesbrieven'' en uitdelen aan mensen die zij tegenkomt. Uiteraard blijven de inzenders anoniem.
- Kaya is op zoek naar andere jongeren die haar willen helpen om de brieven uit te delen op de stations. Het gaat om Utrecht Centraal (ochtend), Schiphol (begin middag) en Rotterdam Centraal (einde middag).
 
Jongeren kunnen zich aanmelden bij de challenge via onderstaande link. Wanneer ze meedoen, verdienen ze zelfs ook nog een ticket voor de Young Impact Celebration op 12 juni a.s. in Ahoy.
 
 
Doen jullie mee?
 
 Nederland
 
Oproep van Kaya
 

Hoi, ik ben Kaya en ik ga op 14 februari valentijnsbrieven uitdelen op stations in Nederland. Deze valentijnsbrieven zijn alleen slechts een vermomming, want in deze brieven staan pestverhalen van mij en andere jongeren. Ik hoop de mensen die ik tegen kom aan het denken te zetten met deze brieven. Samen maken we de wereld mooier en gaan we voor een wereld zonder pesten!

Doe je mee?
Ik ben op zoek naar pestverhalen van andere jongeren, zodat ik deze in de brieven kan zetten. Mail je verhaal naar info@youngimpact. nl of stuur me een DM op Instagram @xkayavandervoort

Ik reis deze dag langs Doetinchem, Arnhem, Utrecht, Schiphol en Rotterdam. Wil je helpen uitdelen? Doe mee aan mijn challenge en laat het me weten.

 

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):