Huilen mag, zorg voor je verdriet! | Stop Pesten NU

084-0035994

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

Huilen mag, zorg voor je verdriet!

Normaal laten wij alleen leuke dingen zien , maar vele volgers hebben al in de gaten gehad dat wij minder posten, en ook dat kyano erg veel thuis is en niet naar school gaat.

Ik heb lang getwijfeld of ik een uitleg zou geven maar omdat wij alles altijd delen vind ik dat dit ook gedeeld moet worden.
kyano werd heel erg gepest op school , het bleef niet bij pesten met woorden maar hij kwam elke dag huilend thuis omdat hij geslagen was , geschopt of vastgehouden was tegen het schoolhek. Soms kwam hij thuis met een kras in zijn gezicht of blauwe plekken op zijn beentjes.
 
 
Dit ging voor mij veeelste ver en daarbij kwam nog eens dat Kyano vroeger best veel meegemaakt heeft (zien van geweld) waar hij een trauma aan overgehouden heeft , hier krijgt hij nu trauma verwerking voor dat is heel zwaar voor kyano .Maar de combinatie traumaverwerking en een onveilig gevoel op school werd hem teveel , de school deed te weinig aan het pesten en ze waren niet blij dat ik er bovenop zat en lieten dat ook erg merken en daarom heb ik besloten om hem thuis te houden waar hij in alle veiligheid kan werken aan de verwerking van zijn trauma..
 
Hierdoor is het soms wat stiller vanuit ons , kyano geniet onwijs van alle lieve edits en berichtjes die hij krijgt van zijn lieve volgers dat doet hem zoveel goeds!
Dit is de realiteit, soms laten mensen op social media alleen de leuke dingen zien maar ook hier bij ons gebeuren dingen die niet leuk zijn maar heel veel liefde heelt alle pijn ♡♡
 
 

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):