Koninklijk Huis: Koning bij kick-off vierde editie Oranje Fonds Groeiprogramma | Stop Pesten NU

084-0035994

Koninklijk Huis: Koning bij kick-off vierde editie Oranje Fonds Groeiprogramma

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander was op vrijdagmiddag 24 maart in Utrecht aanwezig bij de kick-off bijeenkomst van de vierde editie van het Groeiprogramma van het Oranje Fonds.

Koning Willem-Alexander is aanwezig bij de kick-off bijeenkomst van de vierde editie van het Groeiprogramma van het Oranje Fonds.

Beeld: ©ANP / Jeroen Jumelet

Doel van het programma is het vergroten van de professionaliteit van ondernemingen met een sociale doelstelling en het vergroten van het maatschappelijk effect van het sociale initiatief. Hiervoor krijgen de deelnemers diverse workshops, trainingen en bijeenkomsten aangeboden. Zo wordt niet alleen hun kennis en expertise vergroot, maar ook hun netwerk uitgebreid. Daarnaast stelt het Oranje Fonds ruim drie jaar financiering beschikbaar.

Het Oranje Fonds heeft samen met samenwerkingspartners als ABN Amro Foundation, McKinsey en PWC reeds drie edities van het Groeiprogramma uitgevoerd. De vierde editie is opnieuw vormgegeven en gaat nu van start. Programmapartners zijn naast de hierboven genoemden ook Vebego en het Erasmus Impact Centre.

Tijdens de kick-off bijeenkomst maakten veertig sociale ondernemers (waar Stichting  Stop Pesten Nu er één van is) nader kennis met het Groeiprogramma, met elkaar en met elkaars initiatieven. Belangrijk element van de sessie is om de deelnemers te motiveren. Tijdens zijn bezoek sprak Koning Willem-Alexander in groepen met de ondernemers en de samenwerkingspartners.

 
Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds.

RVD, nr. 67

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):