Vrijwilliger ontwikkelen lesbrief, lesidee of lespakket over Pesten of Online Pesten

084-0035994

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

Vrijwilliger ontwikkelen lesbrief, lesidee of lespakket over Pesten of Online Pesten

Vind jij het leuk om?

Lesmaterialen te ontwikkelen voor leerlingen, ant pestcoördinatoren, mentoren, docenten.  Met inspirerende lesmaterialen helpt Stichting Stop Pesten Nu docenten snel en gemakkelijk inspirerende lesmaterialen te vinden om pesten en online pesten met de leerlingen op een leuke en cratieve manier in de lessen bespreekbaar te maken.

Wie zijn wij

Stichting Stop Pesten Nu is hèt Kennis-, Informatie- en Expertisecentrum in Nederland met alle informatie over Pesten & Online Pesten (Cyberpesten). 1 op de 5 jongeren wordt Online GepestWij delen, ontwikkelen & brengen kennis samen over pesten & online pesten (cyberpesten), om iedere inwoner in Nederland te voorzien van juiste, tijdige, heldere en relevante inzichten, tips, tools & adviezen om pesten zelf aan te pakken. De inhoud op onze website wordt met de grootste zorg samengesteld. Wij spannen ons dagelijks in om de informatie zo actueel mogelijk te houden. 

Stichting Stop Pesten Nu is hèt enige Erkende Goede Doel tegen Pesten & Online Pesten in Nederland. - zeggen wij vol trots -.

Stichting Stop Pesten Nu wordt volledig gerund door een klein team vrijwilligers. De doorlooptijden van onze projecten zijn om deze reden ook langer maar het eindresultaat laat de passie, inzet, betrokkenheid en commitment van onze vrijwilligers iedere keer weer opnieuw zien. Hier zijn wij enorm trots op!

Vrijwilligers

Inzet per week 

  • 1 tot 4 uur per week

Onderdeel Selectie procedure

  • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • Referentiecheck

Sollicititatie procedure

  • Ben jij die nauwkeurige, zelfstandige en proactieve en enthousiaste collega die een bijdrage wil leveren aan het team bij Stichting Stop Pesten Nu. 
  • Dan komen wij graag met je in contact.
  • Wij streven ernaar om binnen 2 tot 4 weken een reactie of een uitnodiging voor een gesprek te versturen.
  

Interesse?

Je motivatie met je cv kun je mailen naar patricia@stoppestennu.nl