Oproep voor Nickelodeon: jongens/meisjes tussen de 10 en 12 jaar die een droomkamer verdienen doordat zij gepest zijn of worden | Stop Pesten NU

084-0035994

OPROEP GESLOTEN: Nickelodeon: jongens/meisjes tussen de 10 en 12 jaar die een droomkamer verdienen doordat zij gepest zijn of worden

donderdag, 31 augustus, 2017

Voor het programma DROOMKAMERS van NICKELODEON zijn wij opzoek naar kinderen van 10-12 jaar in Nederland en Vlaanderen die een droomkamer verdienen omdat ze een moeilijke periode hebben gehad doordat hij/zij gepest is. Een klasgenootje, teamgenoot of een buurjongen/meisje kan een kind opgeven en zo samen met twee andere vrienden en een stylist het kind een onvergetelijke verrassing bezorgen.

Kinderen of ouders kunnen zich opgeven door een mailtje te sturen naar droomkamers@masmedia.tv. Het is belangrijk dat zij iets vertellen over zichzelf, het kind dat moet worden verrast en waarom hij/zij een fantastische kamer verdient. Wij horen ook graag met welke familie, buren of vriend(innet)jes hij/zij wil komen klussen. 

Voor het volledige overzicht van oproepen voor TV programma's, radio of tijdschriften klik hier of wil je jouw verhaal deze met onze redactie voor nieuwe oproepen? Deel jouw verhaal dan hier.