OPROEP Voor een nieuw TV-programma (RTL) met Frans Bauer zoeken wij personen die waardering verdienen, waar ze zelf nooit om zouden vragen. | Stop Pesten NU

OPROEP Voor een nieuw TV-programma (RTL) met Frans Bauer zoeken wij personen die waardering verdienen, waar ze zelf nooit om zouden vragen.

woensdag, 15 mei, 2019

Ken jij een bijzonder persoon die je zou willen bedanken, omdat hij/zij zich met hart en ziel inzet voor anderen? Iemand die zijn/haar eigen belang opzij zet en die voor een ander het verschil heeft gemaakt?

Ken je zo’n kanjer? Meld je dan nu aan via http://goedvoorelkaar.simpelmedia.nl/

In Goed voor Elkaar zetten we bijzondere mensen in het zonnetje. Mensen die zich met hart en ziel inzetten voor anderen en daarvoor dikwijls hun eigen belang opzij zetten. Mensen die altijd klaar staan, voor wie geen berg te hoog is of die, als de nood het hoogst is, het onmogelijke doen en iemands leven redden.

Zij zijn de stille krachten die het verschil maken, die ons hoop geven en inspireren. Dit programma geeft hen de waardering waar zij zelf nooit om zouden vragen, maar des te meer verdienen!

Ken jij zo’n kanjer? Meld hem/haar dan nu aan voor Goed voor Elkaar!

 
 

Voor het volledige overzicht van oproepen voor TV programma's, radio of tijdschriften klik hier of wil je jouw verhaal deze met onze redactie voor nieuwe oproepen? Deel jouw verhaal dan hier.