Sport- en beweegcongres Westelijke Mijnstreek met oa Stop Pesten Nu workshop | Stop Pesten NU

084-0035994

Sport- en beweegcongres Westelijke Mijnstreek met oa Stop Pesten Nu workshop

Het jaarlijkse Sport- en beweegcongres Westelijke Mijnstreek vindt maandag plaats in Sittard. Bestuurders en technisch kader van alle sport- en beweegaanbieders uit de gemeenten Sittard-Geleen, Beekdaelen, Stein en Beek zijn hier aanwezig. 

Het thema van het congres is ‘De actualiteiten van vandaag en de uitdagingen voor morgen’. Tijdens de plenaire opening wordt op een ludieke manier stilgestaan bij alle actualiteiten van de sportverenigingen anno 2019. Aansluitend staan verschillende workshops op het programma voor bestuurders en het technisch kader. 

De workshops zijn gericht op de uitdagingen voor morgen. Bestuurders hebben de keuze uit een workshop ‘creatief denken’ en een workshop ‘sportief besturen’. Technisch kaderleden kunnen kiezen uit de workshop ‘aangepast sporten, wat nu?’ en de workshop ‘Stop Pesten Nu!’.

Het Sport- en beweegcongres vindt plaats bij Fletcher Wellness Hotel in Sittard. De thema’s van de workshops én het volledige programma staat op www.ecsplore.nl. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website ook aanmelden. 

Bron: De Limburger

Doelgroep: 
Sport en Vrije Tijd

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):