Stop Pesten Nu door Kelly jayne design | Stop Pesten NU

084-0035994

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

Stop Pesten Nu door Kelly jayne design

Maandag 19 april was het de dag tegen pesten. Dat nam mij terug naar de eerste dag op de Kappers Akademie. Na 4 jaar pesten op de middelbare school keek ik uit naar mijn nieuwe start.
De eerste dag was geweldig. Er werd tegen me gepraat! Dat was zo nieuw voor me...

Helaas veranderde dat al snel. Ik was in No time buitengesloten van vriendengroepjes en werd regelmatig gepest. Voor de pesters slechts een grapje, voor mij dagelijks reden om op te willen geven en met mijn opleiding te stoppen.

Nu ben ik 32 jaar en velen kennen mij als de zelfverzekerde kelly die zich graag met mensen omringt, haar eigen bedrijf heeft (Yay to the best carreerswitch ever!) en reageren mensen altijd verbaasd als ik ze vertel dat ik gepest ben vroeger.

Dat komt omdat je het aan de buitenkant niet meer ziet. De eenzaamheid, littekens en onzekerheid die het toen en ook nu nog meebrengt. Ik ben slecht in grote groepen mensen. Ik word onzeker en zelfs een meeloper zonder eigen mening van time to time om maar niet op te vallen.

Dat is wat pesten met je kan doen. En daarom ben ik #tegenpesten. Ik vraag jullie om na te denken over wat je gaat zeggen als het niet opbouwend is. Vraag je dat meisje dat alleen in de hoek zit eens te betrekken in je gesprek, zelfs als dat ongemakkelijk is in het begin (het is voor haar namelijk ook even wennen dat iemand met goede intenties tegen haar praat) en ik vraag je nu en hier; laten we een eind maken aan #pestgedrag . Aan #onlinepesten en aan buitensluiten.

#pesten #antipesten #dagtegenpesten #stoppestennu #dagtegenpesten2021 #pestenstoppen #stoppesten #stoppesten [❤️] #pesters Posted @withregram • @kellyjaynedesign

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):