UITNODIGING 24 januari 2018 | Stop Pesten NU

UITNODIGING 24 januari 2018 Project Let Me Know feest voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar

Beste ouder(s) verzorger(s),

Wij vangen veel signalen op van de kinderen maar ook van de ouders(s) verzorger(s) van veel kinderen dat het onderwerp' kinderfeestjes en uitnodigingen' op scholen vaak voor veel verdriet zorgen. Hoe vaak gebeurt het dat dezelfde kinderen altijd overgeslagen worden? Veel kinderen geven daarom zelf maar geen feestje meer omdat ze gewoon niet weten wie ze uit moeten nodigen.

Met Project Let Me Know zetten wij ons Landelijk in tegen pesten, dit idee is verzonnen door een moeder die echt vind dat kinderen en jongeren die hiermee te maken hebben ook fijne herinneringen verdienen. Team Let Me Know is een groep enthousiaste vrijwilligers en door middel van sponsoring en acties bieden wij mooie dagen weg aan om kinderen met elkaar te verbinden. We hebben al vele mooie dagen mogen organiseren! Op onze website kunt u verslagen vinden.

En daar hebben wij iets op gevonden want wij zijn namelijk bezig om het leukste en gezelligste verjaardagsfeest voor de kinderen te organiseren, een feest waar zij meer dan welkom zijn! 

Het enige wat ze hoeven te doen is hun zelf te zijn! En verder vooral genieten van het programma en alle andere kinderen!

Alle kinderen die op wat voor een manier te maken hebben (gehad) met pesten zijn meer dan welkom! Nare herinneringen kunnen wij helaas niet wegnemen maar wat wij wel kunnen is mooie herinneringen creëren. We gaan er een onvergetelijke middag van maken!

Wij organiseren deze middag in samenwerking met Afas, dit fantastische bedrijf met het hart op de juiste plek heeft ons deze middag aangeboden! De invulling van deze middag blijft uiteraard een verassing, maar wat wordt het leuk en uniek!
 

Belangrijke info: Uiteraard worden er op deze middag geen foto's gemaakt van de kinderen dit i.v.b hun privacy te waarborgen!

Geef uw zoon of dochter snel op en wij zorgen dan snel voor verdere informatie! Wees er snel bij want wij verwachten veel aanmeldingen.

Aanmelden kan via: letmeknownl@gmail.com

Met vriendelijke groeten Team Let me Know.

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):