Vacature Content manager (vrijwilliger) | Stop Pesten NU

Vacature Content manager (vrijwilliger)

Ben jij een enthousiaste vrijwilliger die voldoet aan onderstaand functieprofiel, dan zijn we op zoek naar jou. 

Content manager 

Waar wij ons voor inzetten:  
Stichting Stop Pesten Nu (SPN) organiseert verschillende soorten bijeenkomsten gericht op preventie en voorlichting met als doel om pesten te bestrijden. Het is namelijk belangrijk om alle partijen die te maken kunnen krijgen met pesten voor te lichten. Allemaal kunnen zij op hun eigen manier   Stop! leren zeggen tegen pesten.  

Functie-omschrijving:  
Als manager beheer je de inhoud (content) van onze website. Behalve tekst kan het ook gaan om andere onderdelen, zoals video's en foto's. Een andere taak is het redigeren van teksten die de webredacteuren aanleveren, maar het is ook mogelijk dat je zelf teksten schrijft. Behalve voor passende teksten, zorgt de content manager er ook voor dat de website de doelgroep aanspreekt. Dat kan bijvoorbeeld door het ontwikkelen van de juiste rubrieken en vormgeving. 

Functie-eisen:  
Naast een relevante opleiding op MBO of HBO niveau heb je een aantal jaren werkervaring. Woonachtig in Deventer of omgeving 

Aantal uren per week:  
Wij zoeken iemand die zich maximaal 4 uur per week in wil zetten voor onze Stichting. De werktijden kun je zelf bepalen . 

Echt iets voor jou: 

Wil je meer informatie of direct solliciteren stuur dan een motivatiebrief met CV naar personeelszaken@stoppestennu.nl