WINACTIE Boek Pispaal | Stop Pesten NU

084-0035994

WINACTIE Boek Pispaal van Jan Hendrik

Gepest worden is natuurlijk nooit leuk. Maar de vraag is uiteindelijk wat we er mee doen. Vooral als we ouder worden. Blijven we ons zelf zien als een slachtoffer? Of buigen we ons leed om in een kracht? Gebruiken we het als de motor voor succes?
 
Jan Hendrik is de auteur van het boek Pispaal. Zoals de titel al wel een beetje verklapt, is het een (autobiografisch) verhaal over iemand die vroeger flink wat klappen heeft gehad. Hij schreef (het leed) van zich af en heeft daar jaren over gedaan. Nooit had hij het idee om dit werk te publiceren. Toch viel het op en is er zelf een uitgever die het nu graag op de markt wil brengen. En daarmee heeft Jan Hendrik ook zijn leed, om weten te zetten in een kracht. En in een succes, want gepubliceerd auteur wordt je niet zo maar. En dit zag hij toch ook echt niet zelf aankomen. Patricia Bolwerk is de oprichter van de website en stichting stoppestennu.nl. Een portaal en informatie website, waar je terecht kan met al je vragen omtrent pesten en een site die door vele bekende Nederlanders wordt onderstreept. Als stichting zijnde bieden ze cursussen en trainingen aan, met als doelstelling pestgedrag de wereld uit te helpen. De website en stichting van Patricia wordt inmiddels gezien als een autoriteit en is veelbesproken in de media. Patricia is vroeger zelf ook gepest. Toch heeft ze haar leed om weten te zetten in een grote kracht. En is ze er behoorlijk succesvol mee geworden, ondanks het feit dat ze dit nooit zelf heeft zien aankomen. 
 
WINACTIE
Herken je hier iets in en heb je een vergelijkbaar verhaal, en kan je in een paar zinnen vertellen hoe jij je leed hebt weten om te buigen naar iets positiefs? Stuur dan je reactie naar info@stoppestennu.nl met onderwerp 'Pispaal' en maak kans op een gesigneerd exemplaar van Pispaal thuis gestuurd. Of ontvang een uitnodiging voor de officiële boeklancering op donderdag 21 november, 19.30 uur, boekhandel Riemer, in Amersfoort en krijg een gesigneerd exemplaar overhandigd door Jan Hendrik zelf. 
 

* * * NOOT VAN ONZE REDACTIE * * *

Met zeer grote regelmaat krijgen wij verzoeken om boeken te promoten op onze website. Wij willen uiteraard mensen die een boek uitbrengen om pesten of online pesten bespreekbaar te maken een warm hart toedragen door artikel te plaatsen op onze site (mits deze bij onze visie en missie aansluit).

Wij hebben geprobeerd de boeken te lezen en recensies te geven maar dit is veel teveel werk, helaas!

* * * NOOT VAN ONZE REDACTIE * * *

 
Bekijk ook even deze 2 minuut durende boektrailer. Daarin stel ik mezelf ook aan je voor:
 
 

 

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):