19 maart 2014 Exploitanten Deventer Paaskermis schenken 400 gratis ritten aan ‘Stichting Stop Pesten Nu’ | Stop Pesten NU

084-8340086

19 maart 2014 Exploitanten Deventer Paaskermis schenken 400 gratis ritten aan ‘Stichting Stop Pesten Nu’

Zaterdag 19 april is er de Landelijke dag tegen Pesten. Op deze dag vindt tussen 12.00 en 16.00 uur op het Broederenplein in Deventer een manifestatie plaats waar iedereen aan mee kan doen en kan zeggen ‘Stop Pesten Nu’. Kinderen maken bovendien kans op schitterende prijzen. Exploitanten van de Deventer Paaskermis stellen 400 gratis ritten beschikbaar om het pesten van kinderen onder de aandacht te brengen.

Pesten is een veelvoorkomend probleem. Patricia Bolwerk is voorzitter van de Stichting Stop Pesten Nu. Zij legt uit: “De Landelijke dag tegen Pesten is bedoeld om stil te staan bij pesten en de gevolgen hiervan. Er zijn veel mogelijkheden om hier op een leuke en interactieve manier bij stil te staan. In Deventer gebeurt dit op het Broederenplein waar van 12.00 tot 16.00 uur een feestelijke bijeenkomst is waar kinderen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen zingen en dansen. Bovendien maken zij kans op mooie prijzen. Op deze manier wordt pesten op een positieve manier bespreekbaar gemaakt.”

Exploitanten van de Deventer Paaskermis stellen 400 gratis ritten beschikbaar.  Kinderen maken deze middag 40x kans om een zakje van 10 Kermismunten te winnen. Een kermismunt geeft recht op een gratis rit bij de attracties op de Deventer Paaskermis op het Platvoet Evenemententerrein aan de Roland Holstlaan. De Deventer Paaskermis vindt plaats van Vrijdag 11 april tot en met Maandag 21 april (Tweede Paasdag).

Miranda Arends is namens de Gemeente Deventer tevreden over de samenwerking. “Het beschikbaar stellen van 400 gratis ritten door exploitanten is voor zowel de Stichting Stop Pesten Nu als voor de gemeente Deventer een prachtig initiatief. De kermismunten kunnen dan nog tijdens de beide Paasdagen worden ingewisseld. Dat maakt de Landelijke dag tegen Pesten met beide Paasdagen tot échte feestdagen voor het hele gezin op de Deventer Paaskermis!”

Bron