Wie zijn wij? Erkend Goed Doel: RvT, Team, Missie en Visie

084-8340086

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

Wie zijn wij?

Stichting Stop Pesten Nu is een organisatie uit Deventer die zich volledig inzet voor de bewustwording en preventie van pesten en online pesten. We richten ons op een breed scala aan doelgroepen, waaronder leerlingen, ouders, scholen, sportverenigingen, werknemers, werkgevers en woonzorgcentra. Stichting Stop Pesten Nu heeft één dringende boodschap: Pesten moet stoppen, niet morgen, maar NU !  Het is onze ultieme droom om Stichting Stop Pesten Nu zo snel mogelijk op te heffen! 

Unesco  heeft Stop Pesten Nu opgenomen als digitaal werelderfgoedKB heeft Stop Pesten Nu opgenomen als digitaal werelderfgoedWij zijn blij dat u overweegt om Stop Pesten Nu financieel te steunen. Hier kunt u gemakkelijk zien hoeveel een gift aan Stop Pesten Nu u netto kost, na aftrek van eventuele belastingvoordelen. CBF keurmerk Stichting Stop Pesten Nu Erkend Goed Doel tegen Pesten

Fred Rutte

Missie Stop Pesten Nu - Dit willen wij oplossen

Wij willen het aantal mensen dat wordt gepest  in Nederland laten afnemen door kennis en inzichten over het aanpakken van pesten en online pesten (cyberpesten) te verspreiden zodat bewustwording wordt gecreëerd. En het aantal mensen dat opstaat tegen pesten en ingrijpt vergroten. 

 

Jan Joost

 

Visie Stop Pesten Nu - Dit willen wij bereiken

Bewustwording over pestgedrag draagt bij aan effectieve afname van pesten. Door kennis over pestgedrag te verspreiden binnen organisaties, scholen en sportclubs waarin mensen worden of zijn gepest, wordt de urgentie om het te bestrijden inzichtelijk.

 

Slachtoffers van pesten sturen ons dagelijks berichten dat ze zich door ons gesteund, gehoord en gezien voelen en hier zijn wij ontzettend blij mee. Want daar doen wij het uiteindelijk allemaal voor. Iedere keer als wij dit horen geeft ons nog meer kracht & passie om door te blijven gaan. Wij zijn de stem voor alle slachtoffers van pesten in Nederland die onze stem kunnen gebruiken. 

CBF

Stichting Stop Pesten Nu is hèt enige Erkende Goede Doel tegen Pesten en Online Pesten (in Nederland)

"Ik vind het van groot belang dat we transparant en betrouwbaar zijn naar alle inwoners van Nederland. Daarom zijn we ongekend trots om te kunnen melden dat we zijn opgenomen in het CBF Goede Doelen register. Deze erkenning toont aan dat we voldoen aan de strenge kwaliteitscriteria van het Centraal Bureau Fondsenwerving. Bovendien laten we ons extern en onafhankelijk controleren.

Met deze erkenning willen we investeren in het vertrouwen van onze donateurs en andere financiële ondersteuners. We leggen onszelf hiermee strenge kwaliteitscriteria op, wat bijdraagt aan verdere professionalisering van onze organisatie en onze fondsenwervende activiteiten.

Patricia Bolwerk, oprichter & directeur Stichting Stop Pesten Nu"

 

Samenwerking met de media

Onze samenwerking met de media is een cruciaal onderdeel van onze strategie. We zijn niet alleen een bron van inhoudelijke kennis voor redacties, maar we zijn ook actief betrokken bij de conceptfase van tv-formats bij verschillende productiehuizen. Dit stelt ons in staat om de boodschap over het stoppen van pesten op een breder platform te verspreiden. Hier tref je de overzichten (Stop Pesten Nu - In de mediaaan van onze publieke optredens, gesorteerd per jaar, die getuigen van onze voortdurende inzet en impact in de strijd tegen pesten. Veel van ons werk vindt achter de schermen plaats, maar we zijn ook regelmatig 'voor de schermen' te zien. ​Of we nu inhoudelijk sparren met redacties, aan tafel zitten bij productiehuizen, zelf geïnterviewd worden of kandidaten aanleveren voor diepgaande items, elke interactie draagt bij aan onze missie om pesten een halt toe te roepen.

hand met hart

 

Beste redacties & journalisten
Wij zijn jullie zeer dankbaar wanneer jullie ons benaderen voor inhoudelijke items of interviews, omdat dit enorm bijdraagt aan de bewustwording en de impact van onze boodschap dat pesten moet stoppen. 

 

Universele preventie vanuit een collectieve benadering

Wij zetten ons dagelijks in voor het welzijn van de bevolking in Nederland  (universele preventie) om pesten te laten afnemen zodat het kan stoppen, gericht op bewustwording & preventie. Door bewustwording te laten groeien en mensen te leren hoe zij op kunnen staan tegen pesten, kunnen wij samen met jou het verschil maken. 

Vanuit deze collectieve benadering faciliteren, ontwikkelen, creëren en delen wij kennis om pesten (preventief) aan te pakken. Dit doen wij door zoveel mogelijk mensen te voorzien van juiste, tijdige, heldere en relevante inzichten, tips, tools & adviezen om pesten zelf aan te pakken (in de eigen omgeving) gericht op drie speerpunten: pro actief, activerend & verbindend.

Steun ons

 

Steun ons ... Word donateur

 

Om al onze doelstellingen te bereiken om pesten te stoppen kunnen wij jouw steun heel goed gebruiken! Het is namelijk onze ultieme droom om Stichting Stop Pesten Nu zo snel mogelijk op te heffen, want dit betekent dat het pesten is gestopt! Wij staan op de bres, elke dag weer om mensen bewust te maken dat pesten echt schadelijke gevolgen heeft niet alleen voor de gepeste maar voor de gehele groep.

 Steun ons ... Stop Pesten Nu