2e prijs Stop Pesten Nu Anti-Discriminatieprijs | Stop Pesten NU

084-0035994

2e prijs Stop Pesten Nu Anti-Discriminatieprijs

 

2e prijs Stop Pesten Nu Anti-Discriminatieprijs

 

Stichting Stop Pesten Nu was genomineerd voor de Anti Discriminatie prijs Het Verschil in Deventer. Wij zijn super trots op deze nominatie. Inmiddels is de prijsuitreiking geweest en Stop Pesten Nu is met 1 punt verschil 2e geworden. Super blij mee!

Het Verschil is een initiatief van de werkgroep Discriminatie Deventer. Die bestaat uit mensen van Buurtbemiddeling, Cliëntenraad, COC, Etty Hillesum Centrum, Gemeente Deventer, Meldpunt Discriminatie, politie, vakbonden en Vluchtelingenwerk.

59 kandidaten zijn voor Het Verschil voorgedragen. Deze kandidaten zijn mensen of organisaties die stuk voor stuk maatschappelijk het  verschil maken: die hun nek hebben uitgestoken voor anderen, die groepen bij elkaar hebben gebracht of die zijn opgekomen voor kwetsbare groepen in de Deventer samenleving. Hieruit zijn uiteindelijk - en dat was een lastige klus - tien finalisten geselecteerd, die kort aan het publiek werden voorgesteld. Na een bijdrage van Boudewijn Betzema, Dichter bij de Provincie, overhandigde burgemeester Heidema een kunstwerk van Ank Uitenbroek en een subsidiebedrag aan de winnaar Danny Hanekamp.

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):