Beste student deel jouw werk, project of lesmateriaal over pesten

084-8340086

Ben jij student en werk je aan een schoolproject over pesten of online pesten

Draag bij aan een veilige leeromgeving: deel jouw lesmaterialen over pesten en online pesten!

Bij Stichting Stop Pesten Nu zetten we ons in om pesten en online pesten te voorkomen door educatie en bewustwording. Onze website, erkend door UNESCO als digitaal wereld erfgoed, is een cruciale bron voor scholen, leraren, en studenten die werken aan projecten over deze belangrijke thema's. Elk jaar helpen onze gratis lesmaterialen duizenden leerlingen en professionals om pestgedrag te herkennen, aan te pakken en te voorkomen.

Ben jij student en werk je aan een schoolproject over pesten of online pesten?

Heb je een project, presentatie, onderzoek of lesmaterialen ontwikkeld die anderen kunnen inspireren en onderwijzen?
Deel ze met ons!

Hoe kun je jouw materialen delen?

Stuur ons jouw projecten, presentaties, onderzoeken of lesplannen naar onze redactie. Wij zorgen ervoor dat jouw bijdrage wordt opgenomen in onze omvangrijke bibliotheek en toegankelijk wordt voor een breed publiek.

Jouw impact

Door jouw lesmaterialen te delen, lever je een directe bijdrage aan ons doel om pesten in elke vorm te bestrijden. Je ondersteunt niet alleen andere studenten en scholen met jouw inzichten, maar je werkt ook actief mee aan het creëren van een ondersteunende en veilige onderwijsomgeving.

Maak het verschil met jouw schoolproject

Jouw schoolproject over pesten of online pesten kan echte verandering teweegbrengen. Door jouw kennis en ervaring te delen, help je ons om bewustwording te verspreiden en pestgedrag effectief tegen te gaan.

Voeg je bij onze Stop Pesten Nu community

Deel jouw lesmateriaal of schoolproject en help ons om een einde te maken aan pesten en online pesten. Samen bouwen we aan een veiligere toekomst voor iedereen.