Evelien de Bruijn zegt Stop Pesten NU

Evelien de Bruijn

Evelien de Bruijn  zegt Stop Pesten Nu tijdens het White Dinner Gala van Friends of the brands


Edwin Evers zegt ook Stop Pesten NuHet Startpunt van Verandering: "Ik STOP Pesten Nu!"

Bij Stop Pesten Nu geloven we in actie ondernemen tegen pesten, en ons 'Ik STOP Pesten Nu!' initiatief is het begin van die verandering. Edwin Evers en vele andere bekende Nederlanders steunen ons in deze strijd tegen pesten. Het is van essentieel belang om pesten te herkennen voordat we het kunnen aanpakken. Onze trainingen bieden inzicht in het verschil tussen plagen en pesten en leren effectieve actie te ondernemen. We bieden op maat gemaakt advies en diverse trainingen, specifiek gericht op organisaties.

Wij geloven dat het stoppen van pesten begint bij het individu. Door ons bandje te dragen, geef je een krachtig signaal af aan je omgeving: "Ik kies ervoor om pesten te stoppen." Kleine veranderingen kunnen leiden tot grote maatschappelijke verschuivingen. Bekende Nederlanders zoals Armin van Buuren, Afrojack, Pieter Gabriël, en onze Ambassadeurs steunen deze boodschap.

Iedere keuze telt

De keuze ligt bij jou. Of je nu besluit om op te staan tegen pesten, hulp te zoeken, of simpelweg bij iemand te gaan zitten die alleen is, iedere actie maakt een verschil. Maar zorg ervoor dat je je eigen veiligheid niet in gevaar brengt.Angela Groothuizen zegt ook Stop Pesten Nu

Twijfel je? Als je twijfelt of iets wel of geen pesten is, let dan op je gevoel. Voelt een situatie ongemakkelijk? Dan is het waarschijnlijk geen onschuldig plagen. Respecteer altijd de gevoelens van anderen.

Kom in Actie: "Ik STOP Pesten Nu!". Door bewustzijn te creëren en actief te kiezen tegen pesten te zijn, kunnen we samen het verschil maken. Dus kom in actie en zeg: "Ik STOP pesten nu!"

Tips voor thet omgaan met pestgedrag

Pesten komt voor in alle leeftijdsgroepen. Als omstander kun je een belangrijke rol spelen in het voorkomen of stoppen van pestgedrag. Hier zijn enkele acties die je kunt ondernemen:

  • Tips voor kinderen: Praat erover met een volwassene, doe er niet aan mee, wees een vriend.
  • Bennie Jolink zegt ook Stop Pesten NuTips voor volwassenen: Informeer de juiste mensen, bied je steun aan, creëer een veilige sfeer. 
  • Extra tips bij ernstig geweld en pesten: Bel 112 bij ernstig geweld, volg instructies van hulpverleners op.

Of je nu jong of oud bent, iedereen kan bijdragen aan het voorkomen van pesten. Laten we samen pesten stoppen! Durf jij het ook net als alle BN'ers pesten te stoppen? Kom in actie en zeg: "Ik STOP pesten nu!"

De Ik STOP pesten nu armbanden zijn hier te bestellen.