Gastles via Zoom of Teams

084-8340086

Gastles via Zoom of Teams: interactief gesprek over Pesten of Online Pesten

Wil je jouw klas betrekken bij belangrijke onderwerpen zoals pesten en online pesten? Patricia biedt docenten de mogelijkheid om een boeiende en interactieve gastles te organiseren via Zoom of Teams.

Hoe werkt het?

Via het Digibord kunnen leerlingen direct in gesprek gaan met Patricia. Ze kunnen al hun vragen stellen over pesten en online pesten (cyberpesten). Het is een unieke kans voor leerlingen om hun nieuwsgierigheid te bevredigen en antwoorden te krijgen op vragen die ze misschien niet altijd durven te stellen.

Waarom kiezen voor een gastles met Patricia?

  1. Interactief: Leerlingen kunnen actief deelnemen aan het gesprek en hun vragen rechtstreeks stellen aan een expert op het gebied van pesten.

  2. Veiligheid: Leerlingen kunnen zich vrij voelen om 'moeilijke' vragen te stellen in een vertrouwde en respectvolle omgeving.

  3. Educatief: Het gesprek biedt een waardevolle educatieve ervaring, waarbij leerlingen meer inzicht krijgen in pestgedrag en de gevolgen van online pesten.

  4. Empowerment: Leerlingen worden aangemoedigd om na te denken over het onderwerp en zelf vragen te formuleren, waardoor ze zich empowered voelen.

Tip!

Laat je klas vooraf in kleine groepjes bedenken welke vragen ze willen stellen. Zo halen ze het maximale uit deze unieke leerervaring!

Meer informatie?

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in een van de programma's? Neem dan contact met op met info@stoppestennu.nl.