Chat of bel ► Ik word gepest ► Ik pest zelf ► Ze pesten iemand

084-8340086

Help, ik wil chatten of mail met iemand praten over pesten maar weet niet met wie?

Bij al deze organisaties zitten getrainde mensen om met jou mee te denken &  kijken naar een oplossing voor jouw situatie, met deze mensen kan je bellen, mailen of chatten, deze organisaties helpen jou! (gratis):

► voor vragen over pesten   

► voor vragen over online pesten

 

► Ik word gepest ►Ik zie dat iemand gepest wordt ► Ik pest zelf ► Ik wil hier met iemand praten,

 
Bezoek de pagina's met meer over pesten en online pesten (cyberpesten)
Wil je snel informatie vinden? Klik dan op de links hieronder ...

 

Hieronder tref je informatie van De Kindertelefoon aan

Bekijk bovenstaande video of bekijk deze video via de link.

 

Heb jij wel eens met pesten te maken? Je bent niet de enige. 

Sterker nog, dit geldt voor bijna iedereen. Pesten staat al jaren in de top vijf van meest besproken onderwerpen bij De Kindertelefoon. Anderen vragen zich bijvoorbeeld af: Hoe zorg ik ervoor dat ik minder word gepest in de klas of via social? Wat moet ik doen als een vriend(in) wordt gepest? Waarom pest ik zelf? Of... wat moet ik doen als ik word buitengesloten? Met deze én alle andere vragen kun je altijd terecht bij De Kindertelefoon.

Check hieronder meer info, ervaringen en tips van anderen.

​Bel gratis & anoniem 0800-0432 of ga in gesprek in de chat of neem een kijkje op het forum van De Kindertelefoon.

Chatten met één van de vrijwilligers van de Kindertelefoon (8 tot 18 jaar)? 

Elke dag van 11:00 uur tot 21:00 uur kun je met één van de getrainde vrijwilligers van De Kindertelefoon over alles chatten! Of je nou verliefd, bang of verdrietig bent. Een gesprek is gratis en vertrouwelijk. Daarom hoef je niet je echte naam op te geven. Ook blijft alles wat je zegt tussen jou en De Kindertelefoon. Klik op ondestaande afbeelding of klik hier

Chatten met iemand van (ongeveer) jouw leeftijd in de jongerenchat (12 tot 18 jaar)?  

Ben je tussen de 12 en de 18 jaar en chat je liever met iemand van (ongeveer) je eigen leeftijd? Dan kun je kiezen voor de jongerenchat: dit zijn jonge vrijwilligers tussen de 16 en 18 jaar. Zij kunnen in een gesprek ook hun eigen ervaring en mening met je delen, maar alleen als jij dat fijn vindt. De jongerenchat is elke dag van 18:00 uur tot 21:00 uur bereikbaar. Goed nieuws: de jongerenchat is nu ook in het weekend geopend! Klik op ondestaande afbeelding of klik hier.

Chatten met terugkomchat (8 tot 18 jaar)?

Je kunt nu ook kiezen voor de terugkomchat. Denk jij dat één gesprek misschien te weinig is voor wat jij aan ons wilt vertellen? Misschien word je gepest, wil je stoppen met het pesten van anderen, twijfel je of je op jongens of meisjes valt of voel je je niet veilig thuis. Bij de terugkomchat (klik op ondestaande afbeelding of klik hier) vertel je ons in twee of drie gesprekken wat jou bezighoudt - zonder opnieuw je verhaal te vertellen. Wij denken met je mee en vinden niks gek.

De terugkomchat is elke maandag t/m donderdag bereikbaar tussen 18:00 uur en 20:00 uur en op zaterdag en zondag tussen 14:00 uur en 16:00 uur.

Forum over pesten (12 tot 18 jaar)

Ben je tussen de 12 en 18 jaar en wil je graag ervaringen uitwisselen met leeftijdsgenoten? Dat kan veilig op het forum van De Kindertelefoon, zie ook de video 'Zo werkt het forum van de Kindertelefoon'. Ga naar het Forum.