Inspiratie tips - Voor werkgevers en werknemers gericht op Eenheid & Verbinding voor de Landelijke Dag tegen Pesten | Stop Pesten NU

084-8340086

Inspiratie tips - Voor werkgevers en werknemers gericht op Eenheid & Verbinding voor de Landelijke Dag tegen Pesten

Hier zijn enkele inspiratietips voor werkgevers en werknemers om de dag tegen pesten in het oranje met het thema eenheid en verbinding te vieren:

  1. Organiseer een bijeenkomst voor alle werknemers om het belang van eenheid en verbinding op de werkplek te benadrukken. Bespreek het effect van pesten op de werkplek en geef aan dat dit niet getolereerd wordt.

  2. Roep alle medewerkers op om oranje kleding te dragen op de dag tegen pesten om een ​​unieke eenheid en verbinding op de werkplek te creëren.

  3. Hang posters op met anti-pest berichten en roep op tot eenheid en verbinding in de werkruimte.

  4. Organiseer een gezamenlijke lunch of een borrel op de werkplek om het teamgevoel te versterken. Gebruik deze gelegenheid om het gesprek over pesten en eenheid op de werkplek voort te zetten.

  5. Maak gebruik van sociale media om het thema van de dag tegen pesten te verspreiden en roep anderen op om deel te nemen aan de viering van eenheid en verbinding. Gebruik hashtags zoals #stoppesten #eenheidenverbinding.

  6. Organiseer een activiteit die eenheid en verbinding bevordert, zoals een teambuildingsactiviteit, een gemeenschappelijk project of een sportactiviteit.

  7. Maak een gezamenlijk kunstwerk waarbij alle medewerkers een bijdrage leveren om de eenheid en verbinding op de werkplek te benadrukken.

  8. Stel een anti-pestbeleid op voor de werkplek en leg dit uit aan alle medewerkers. Dit kan een goed moment zijn om het beleid te herzien en aan te passen om ervoor te zorgen dat het up-to-date is en goed communiceert wat wel en niet getolereerd wordt.

  9. Nodig een spreker uit die kan praten over eenheid en verbinding op de werkplek en de effecten van pesten kan benadrukken.

  10. Creëer een herinnering aan deze dag en laat alle medewerkers hun naam en handtekening plaatsen op een oranje poster die benadrukt dat de werkplek een plaats is van eenheid en verbinding en dat pesten niet wordt getolereerd.