Inspiratietips voor social media-posts voor de landelijke dag tegen pesten 2023 met | Stop Pesten NU

084-8340086

Inspiratietips voor social media-posts voor de landelijke dag tegen pesten 2023 met

 

  1. Plaats een foto van jezelf of je team in het oranje en moedig anderen aan om hetzelfde te doen om eenheid en verbinding te tonen in de strijd tegen pesten. Voeg de hashtags #gaoranje #eenheidenverbinding #stoppestennu toe.

  2. Plaats een citaat of inspirerende boodschap over pesten en de kracht van eenheid en verbinding om het te stoppen. Voeg ook de hashtags toe om het bereik te vergroten.

  3. Deel een video-interview met iemand die pesten heeft ervaren en hoe steun en verbinding hebben geholpen. Voeg een oproep tot actie toe om te laten zien hoe we allemaal kunnen bijdragen aan het stoppen van pesten.

  4. Deel infographics of statistieken over de impact van pesten op individuen en de samenleving als geheel. Gebruik deze om het bewustzijn te vergroten en om te laten zien waarom het zo belangrijk is om pesten te stoppen.

  5. Organiseer een live Q&A-sessie over pesten en de impact ervan. Nodig een expert uit om vragen van de gemeenschap te beantwoorden en deel deze sessie op sociale media.

  6. Laat zien wat jouw organisatie doet om pesten te voorkomen en te stoppen. Deel verhalen en foto's van hoe jullie eenheid en verbinding bevorderen in de strijd tegen pesten.

  7. Maak gebruik van memes, GIFs of andere visuele elementen om op een luchtige manier het bewustzijn te vergroten over pesten en hoe we allemaal kunnen bijdragen aan eenheid en verbinding om het te stoppen.