Kandidaten gezocht Landelijke media (TV, kranten, radio, magazines) over pesten en online pesten (cyberpesten) | Stop Pesten NU

084-8340086

Kandidaten gezocht Landelijke media (TV, kranten, radio, magazines) over pesten en online pesten (cyberpesten)

vrijdag, 10 januari, 2020

Steeds vaker willen de Landelijke Media niet dat op voorhand bekend wordt dat zij kandidaten zoeken om hun ervaringen over pesten en online pesten (cyberpesten) te delen. Om deze reden hebben wij besloten om niet meer per aanvraag een losse oproep te doen maar in onze database mensen te benaderen om hun ervaringen te delen. Wil jij dat wij jou ook een keer benaderen? Deel dan jouw ervaringen zodat wij jou ook kunnen opnemen in onze database ... zodra wij een oproep ontvangen die aansluit bij jouw ervaringen benaderen wij jou.

 

 

 

Met zeer grote regelmaat ontvangen wij verzoeken van Landelijke Radio, TV programma's, Kranten en Tijdschriften omdat zij aandacht willen besteden aan pesten en cyberpesten. Om goede inhoudelijke artikelen te maken over pesten en cyberpesten zijn wij altijd op zoek naar mensen die hierover willen vertellen.

Ze zijn altijd op zoek naar kandidaten die hun ervaringen zouden willen delen. Wij willen zoveel mogelijk ervaringen delen zodat mensen zich hier direct in kunnen herkennen en denken, hé ik ben niet de enige ... 

Help jij mee? Samen kunnen wij pesten en online pesten (cyberpesten) uit de taboesfeer helpen en houden.

Ben jij een pestkop? Waarom pest jij?
Ben jij een meeloper? Waarom loop jij mee?
Word jij gepest?
Word jij via internet en/of telefoon gepest (digitaal pesten / cyberpesten)?
Wordt er in jouw klas gepest? Wat doe jij hieraan?
Mijn zoon of dochter is een pestkop
Mijn zoon of dochter wordt gepest
Ik word gepest door mijn leidinggevende
Mijn collega wordt gepest op zijn werk
En nog veel meer

Dit is mijn verhaal ... wil dit formulier in

 

Voor het volledige overzicht van oproepen voor TV programma's, radio of tijdschriften klik hier of wil je jouw verhaal deze met onze redactie voor nieuwe oproepen? Deel jouw verhaal dan hier.