Les idee 22 voor groep 1 tm 3: Liedje “Iedereen is anders” | Stop Pesten NU

084-0035994

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

Les idee 22 voor groep 1 tm 3: Liedje “Iedereen is anders”

Liedje aanleren:  “Iedereen is anders” in karaoke versie, dus lied plus tekst op het smartboard. Een grappig liedje over het feit dat iedereen anders is.

Je kunt ook gebaren bij het liedje maken. Hieronder tekst plus bewegingen.

Heb je grote oren ---> oren aanwijzen of een kleine bril ---> brilletje maken, staartjes in je haar omdat mama dat zo wil ---> haren omhoog houden sproeten op je wangen ---> op wangen tikken een neus als een konijn ---> neus aanwijzen. Iedereen is anders---> wijzen met je vinger naar de andere kinderen  en dat is juist zo fijn. Iedereen is anders---> wijzen met je vinger naar de andere kinderen  en dat is juist zo fijn.

Heb je bruine ogen of zijn ze donkerblauw ---> ogen aanwijzen, draag je gekke schoenen ---> schoenen aanwijzen, die je eigenlijk niet wou---> nee schudden, Wiebel, wiebel tanden ---> tanden aanwijzen, welke zou het zijn? ---> schouders ophalen, Iedereen is anders---> wijzen met je vinger naar de andere kinderen  en dat is juist zo fijn. Iedereen is anders---> wijzen met je vinger naar de andere kinderen  en dat is juist zo fijn.

Bedankt Carolien voor het delen van jouw lessuggesties

Dit is de link naar de karaoke-versie op Youtube, die je op het smartboard kunt gebruiken.