Onze vrijwilligster Deniz ookwel Zeemeermin Oceana komt in actie voor Make a wish | Stop Pesten NU

084-8340086

Onze vrijwilligster Deniz ookwel Zeemeermin Oceana komt in actie voor Make a wish

Onze vrijwilligster Deniz heeft een zeer bijzondere passie, zij is Zeemeermin Oceana

Altijd al een keer op foto gewild met een Zeemeermin? Dat kan op 19 september van 11.00 – 14.00 uur en op zondag 27 september van 13.00 – 17.00 uur in de Tongelreep met zeemeermin Oceana.

Stichting Make A Wish
Zeemeermin Oceana zamelt op deze dagen geld in voor Stichting “Make A Wish” voor zieke kinderen zodat deze kinderen weer even kind kunnen zijn. Ieder kind heeft een allerliefste wens. Een wens die het verschil maakt. Weer kind kunnen zijn in plaats van patiënt. Het moment waarop zorgen worden vergeten en geluk en positiviteit voorop staan.

Wensen vervullen
Make A Wish Nederland vervult sinds 1989 de liefste wensen van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Dat doet Make A Wish Nederland niet voor niets. In al die jaren is gebleken dat voor het wenskind en zijn/haar familie een wensvervulling onvergetelijk is. Het laat het kind weer gewoon kind zijn in plaats van patiënt en maakt het hele gezin sterker voor hun toekomst. De afgelopen jaren heeft Make A Wish Nederland al vele duizenden wensen vervuld en daarmee de eigen kracht van deze kinderen en jongeren aangewakkerd. Niet de ziekte, maar het kind en/of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving.

Op de foto met zeemeermin Oceana?
Bezoekers van de Tongelreep kunnen op de foto met zeemeermin Oceana. De professionele fotoshoot wordt verzorgt door Deuxbleus fotografie.

Het is ook mogelijk om Zeemeermin Oceana te steunen via deze link.