OPROEP GESLOTEN - Anti Pest Club Zapp groep 6, 7 en 8 | Stop Pesten NU

OPROEP GESLOTEN - Anti Pest Club Zapp groep 6, 7 en 8

maandag, 1 februari, 2016

Voor een nieuw seizoen van het tv-programma Anti Pest Club (Zapp) is de redactie op zoek naar kinderen die willen opkomen voor een klasgenoot die buitengesloten of gepest wordt.

Anti Pest Club, wat voor programma is het?
De ‘Anti Pest Club’ is een tv-programma voor Zapp op NPO3. Een programma waarin kinderen uit groep 6, 7, 8 zich uitspreken tegen pesten in hun klas. Het doel van het programma ‘Anti Pest Club’ is om kinderen in de bovenbouw te laten zien hoe zij zelf de sfeer in de klas kunnen verbeteren en dit kan een mooie aanvulling zijn op de bestaande anti-pestmethode binnen de school. Onze missie is dat iedereen weer met plezier naar school gaat en een kind dat geen aansluiting kan vinden, het gevoel krijgt dat hij/zij er zeker wel bij hoort in de klas. Hij/zij wordt een dagje in het zonnetje gezet door zijn/haar klasgenoten. Het is een positief programma dat kinderen aanmoedigt om op te komen voor iemand die het moeilijker in de klas heeft. Pesters zullen nooit met naam en toenaam worden genoemd!

Zit jij in groep 6/7/8, ken jij iemand die buitengesloten wordt en wil je het graag voor diegene opnemen? Laat het ons weten! Dan gaan we samen een leuke actie bedenken om die persoon in het zonnetje te zetten!

Nieuwsgierig naar de afleveringen? Kijk op: http://www.zapp.nl/anti-pest-club/gemist

Mail je verhaal naar redactie@stoppestennu.nl

 

Voor het volledige overzicht van oproepen voor TV programma's, radio of tijdschriften klik hier of wil je jouw verhaal deze met onze redactie voor nieuwe oproepen? Deel jouw verhaal dan hier.