OPROEP GESLOTEN - Basta TV | Stop Pesten NU

084-8340086

OPROEP GESLOTEN - Basta TV

zondag, 1 februari, 2015

Basta schooltelelevisie AT5 (bastaschooltv.nl) besteedt de hele maand februari 2015 aandacht aan het thema 'Pesten'. Want helaas komt dit nog steeds voor op basisscholen.

Basta, het schooltv-programma dat uitgezonden wordt op het Amsterdamse AT5, is op zoek naar kinderen die gepest zijn en hun verhaal willen laten vertellen in een filmpje door een bekende Ajaxspeler, een actrice of de Amsterdamse burgemeester. In de filmpjes die we maken wordt het verhaal aan de hand van tekst op briefjes verteld, dus je hoeft niets te zeggen. De Bekende Nederlander gaat naast je staan. Dus ben jij in de leeftijd van 9-13 jaar, woon je in (de buurt van) Amsterdam en wil jij meewerken aan een heel mooi filmpje tégen pesten, samen met Bekende Nederlanders? Meld je dan vóór 5 januari aan via redactie@stoppestennu.nl onder vermelding van 'Basta tegen pesten'.

Voor meer informatie over Basta: www.bastaschooltv.nl

Deze oproep is afgesloten, er kan niet meer worden gereageerd.

Voor het volledige overzicht van oproepen voor TV programma's, radio of tijdschriften klik hier of wil je jouw verhaal deze met onze redactie voor nieuwe oproepen? Deel jouw verhaal dan hier.