OPROEP: KRO NCRV slachtoffers cyberpesten gezocht voor nieuw TV programma | Stop Pesten NU

084-8340086

OPROEP GESLOTEN: KRO NCRV slachtoffers cyberpesten gezocht voor nieuw TV programma

maandag, 19 juni, 2017

Voor een nieuw televisie programma over cyberpesten is de KRO NCRV op zoek naar slachtoffers van cyberpesten.

Word jij gepest, lastig gevallen, bedreigd of gestalkt op internet of social media? Weet jij wie erachter zit maar lukt het je maar niet om de pesterijen te stoppen? Of heb je juist geen idee wie de pestkop is en heb je onze hulp nodig om de dader te ontmaskeren?

Voor een nieuw programma over cyberpesten voor NPO3 zijn we op zoek naar slachtoffers van internetterreur. Stuur je verhaal naar: gepestopinternet@kro-ncrv.nl

KRO-NCRV pakt internetpesters aan

 
 
 

ON DEMAND Tess Milne en Ajouad El Miloudi hebben het gehad met pesterijen op internet. In het nieuwe KRO-NCRV-programma Gepest op internet pakken ze daders van internetterreur eigenhandig aan.

 
Steeds vaker hoor je verhalen over pesterijen via internet. Soms hebben op het oog ontschuldige opmerkingen catastrofale gevolgen. Internetpesters moeten dan ook worden aangepakt, en dat is precies wat KRO-NCRV in het nieuwe programma Gepest op internet gaat doen.

Tess Milne en Ajouad El Miloudi

Tess Milne en Ajouad El Miloudi gaat het land in, op zoek naar daders van internetterreur. In de bovenstaande video roepen ze slachtoffers op om zich bij hen te melden. “Ben jij gepest, bedreigd of gestalkt via internet of social media? Weet jij wie de dader is, maar lukt het je niet om pesterijen te stoppen?”, vraagt Tess. “Of heb je juist geen enkel idee wie het is en heb je onze hulp nodig om de dader te ontmaskeren? Meld je dan nu aan en stuur je verhaal op naar gepestopinternet@kro-kcrv.nl”, voegt Ajouad toe.

Gepest op internet

Gepest op internet is niet het eerste programma dat internetpesters aanpakt. In het RTL 5-programma Peter R. De Vries: internetpesters aangepakt spoorde speurneus Peter meerdere daders van internetpesterijen al eens op.

Voor het volledige overzicht van oproepen voor TV programma's, radio of tijdschriften klik hier of wil je jouw verhaal deze met onze redactie voor nieuwe oproepen? Deel jouw verhaal dan hier.