OPROEP GESLOTEN - Mijn Geheim | Stop Pesten NU

084-8340086

OPROEP GESLOTEN - Mijn Geheim

vrijdag, 1 mei, 2015

De redactie van het tijdschrift Mijn Geheim is altijd op zoek naar mooie, aangrijpende en vooral inspirerende levensverhalen. Al bijna 35 jaar is hetpersoonlijke verhaal de kern van elke Mijn Geheim. We brengen alle grote en kleine thema's die maar kunnen spelen in een mensenleven. Denk bijvoorbeeld aan verhalen op het gebied van gezondheid, seksualiteit en relaties, gezin en kinderen, werk en geld, psychologie, rouw en verlies, spiritualiteit. Daarnaast brengen wij in onze vernieuwde Mijn Geheim regelmatig dossiers.In een dossier belichten we vanuit diverse oogpunten een bepaald thema die veel mensen raken. Graag willen wij aandacht besteden aan pesten op de werkvloer.

Wij zoeken interview kandidaten (mag evt anoniem) 

  • interviews met mensen die slachtoffer zijn geworden van pesten op de werkvloer
  • Interview met een leidinggevende die te maken kreeg met pesten op de werkvloer (niet hij of zijzelf, maar juist iemand over wie hij/zij leiding moest geven)

Wil jij jouw verhaal delen? Mail dan snel naar: redactie@stoppestennu.nl

Voor het volledige overzicht van oproepen voor TV programma's, radio of tijdschriften klik hier of wil je jouw verhaal deze met onze redactie voor nieuwe oproepen? Deel jouw verhaal dan hier.