OPROEP GESLOTEN - Oproep reclame commercial screenshots cybpesten | Stop Pesten NU

084-8340086

OPROEP GESLOTEN - Oproep reclame commercial screenshots cybpesten

dinsdag, 1 maart, 2016

Online pesten gaat steeds vaker mobiel, zoals via whatsapp en snapchat. Uitingen van dit soort pesten zijn echter niet zichtbaar. En dat willen we veranderen.

Daarom zijn we op zoek naar screenshots van mobiel pesten. Niet bedoeld om daders herkenbaar af te beelden, wel om inzicht te krijgen. Stuur ons daarom de ergste voorbeelden van pesten zoals ze echt voorkomen. Mogelijk gebruiken we deze uitingen om het onderwerp meer aan de kaak te stellen op de Dag tegen Pesten op 19 April. Als je een screenshot instuurt geef je dus toestemming voor gebruik en publicatie. 

Deze screenshots worden ingezet ten behoeve van een campagne op social media over cyberpesten door een Daybreak. Stuur jouw screenshot voor maandag 27 maart 2016 naar redactie@stoppestennu.nl en dan sturen wij wellicht jouw ingezonden screenshot door (de namen van mensen die in de uitingen voorkomen zullen door de opdrachtgever nooit getoond worden ten gunste van persoonlijke privacy.)

 

Voor het volledige overzicht van oproepen voor TV programma's, radio of tijdschriften klik hier of wil je jouw verhaal deze met onze redactie voor nieuwe oproepen? Deel jouw verhaal dan hier.