OPROEP GESLOTEN - oproep voor VIrtual Reality Film over pesten | Stop Pesten NU

084-8340086

OPROEP GESLOTEN - oproep voor VIrtual Reality Film over pesten

maandag, 1 februari, 2016

Wij zoeken kinderen/jongeren tussen de 10 en 20 jaar die gepest worden en bereid zijn hun verhaal op camera te vertellen voor een Virtual Reality Film  over pesten. De film die we vervolgens maken zal te zien zijn in onze Virtual Reality bioscoop in Amsterdam die we binnenkort openen. 

De opnamedagen zijn nog niet bekend, maar zullen al vrij snel zijn en zullen ongeveer één dag duren verwacht ik. Wel zou het prettig zijn om daarvoor een interview van ongeveer 2 uur te doen om het verhaal duidelijk te krijgen.

Wellicht komt er ook nog een paar uur bij voor de audio-opnamen voor de the voice-over. Wat mij betreft mag iedereen reageren, ongeacht zijn of haar woonplaats. Reiskosten kunnen in overleg vergoed worden. 

De deadline voor is 24 februari, stuur jouw verhaal met jouw contactgegevens naar redactie@stoppestennu.nl en wellicht speel jij mee in deze film.

 

Voor het volledige overzicht van oproepen voor TV programma's, radio of tijdschriften klik hier of wil je jouw verhaal deze met onze redactie voor nieuwe oproepen? Deel jouw verhaal dan hier.