OPROEP GESLOTEN - Pauw | Stop Pesten NU

084-8340086

OPROEP GESLOTEN - Pauw

dinsdag, 1 september, 2015

We zijn op zoek naar mensen tussen de 18 en 25 jaar die goed onder woorden kunnen brengen welke impact het pesten op hen gehad heeft. Het gaat er daarbij om dat zij verhelderend kunnen vertellen over de situaties, intensiteit en gevolgen van het pesten.

Uiteraard scheppen wij een comfortabele sfeer om in de studio rustig hun verhaal te kunnen doen. Bovendien bereiden we ze tot in de puntjes voor op het interview met behulp van voorgesprekken en ontvangst, zodat ze weten waar ze aan toe zijn, weten wat hen gevraagd zal worden en wat er van hun verwacht wordt. 

Ze hoeven niet als hoofdgast aan tafel te zitten, maar zullen hun verhalen ter ondersteuning vertellen vanuit de stoelen in de studio rondom het podium.

Belangrijk is:

- jonge leeftijd, 18- 25 jaar

- ervaringen goed onder woorden brengen, verhelderend praten over situaties, intensiteit en gevolgen van het pesten

- exclusiviteit voor Pauw. We hebben het liefst mensen die hun verhaal exclusief bij Pauw vertellen. Hier stellen we tegenover dat we hen tot in de details begeleiden met voorgesprekken en ontvangst en een aangename, rustige sfeer creëren waarbinnen zij hun verhaal kunnen doen. Mocht er extra ondersteuning of hulp gewenst zijn, dan zijn wij natuurlijk altijd bereid die te bieden.

 

Heb je interesse stuur dan een e-mail met jouw verhaal naar redactie@stoppestennu.nl

Voor het volledige overzicht van oproepen voor TV programma's, radio of tijdschriften klik hier of wil je jouw verhaal deze met onze redactie voor nieuwe oproepen? Deel jouw verhaal dan hier.