OPROEP GESLOTEN - Telegraaf zoekt jongeren die hun verhaal over pesten willen delen | Stop Pesten NU

084-8340086

OPROEP GESLOTEN - Telegraaf zoekt jongeren die hun verhaal over pesten willen delen

dinsdag, 19 april, 2016

Schelden, roddelen, vervelende berichtjes of foto’s op sociale media: pesten onder jongeren blijkt nog altijd een gigantisch probleem. Van de leerlingen op het voortgezet onderwijs geeft 11 procent aan de afgelopen drie maanden gepest te zijn. In een klas van 27 kinderen worden dus gemiddeld drie kinderen gepest. Dat blijkt vandaag uit een groot onderzoek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) onder 100.000 jongeren.

    Ben jij zelf ook gepest? Of word je op dit moment gepest? Pest je zelf misschien wel eens? En op welke manier dan? De redactie van De Telegraaf is op zoek naar jongeren die hierover willen vertellen. Wat doet het pesten met je? Wat kan je ertegen doen? We zijn benieuwd naar jullie verhalen en ervaringen. Stuur een mail met je contactgegevens naar redactie@stoppestennu.nl

    Voor het volledige overzicht van oproepen voor TV programma's, radio of tijdschriften klik hier of wil je jouw verhaal deze met onze redactie voor nieuwe oproepen? Deel jouw verhaal dan hier.