OPROEP GESLOTEN - Tijdschrift vrouw is op zoek naar ouders waarvan kind online wordt gepest | Stop Pesten NU

084-8340086

OPROEP GESLOTEN - Tijdschrift vrouw is op zoek naar ouders waarvan kind online wordt gepest

dinsdag, 1 december, 2015

 

Het is de nachtmerrie van iedere ouder: een kind dat ernstig wordt gepest. Toch komt het steeds vaker voor. Niet alleen op het schoolplein, maar ook online zijn kinderen én vooral meisjes steeds vaker het slachtoffer van pesterijen.

 

    Kinderen doen het allemaal wel eens: een broodtrommel verstoppen, een vriendje een por geven of een flauw grapje maken over de nieuwe outfit van een vriendin. Maar wat als het niet bij één grapje blijft en je kind dagelijks het slachtoffer is van pesterijen, verandert van een vrolijk kind in een grijze muis en van ellende niet meer naar school durft?

    Contactgegevens

    Komt dit jou als ouder bekend voor? Wordt jouw kind ernstig gepest, is het zichzelf niet meer en wil je hierover vertellen? Stuur dan je verhaal naar redactie@stoppestennu.nl en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    Voor het volledige overzicht van oproepen voor TV programma's, radio of tijdschriften klik hier of wil je jouw verhaal deze met onze redactie voor nieuwe oproepen? Deel jouw verhaal dan hier.