OPROEP: TV programma Kappen Nou kandidaten tussen 18 en 25 jaar gezocht | Stop Pesten NU

084-8340086

OPROEP GESLOTEN: TV programma Kappen Nou KANDIDATEN GEZOCHT tussen 18 en 25 jaar

woensdag, 5 september, 2018

Heb jij vroeger gepest, omdat je misschien eerst zelf werd gepest en dat niet meer wilde laten gebeuren? Of omdat je bij de populaire kinderen wilde horen?

Of misschien wel, omdat je je veilig wilde voelen en niet zelf het slachtoffer wilde worden in een klas waar veel werd gepest? Ben jij zo tussen de 18 en 25 jaar en durf je hierover te vertellen in onze online live uitzending ‘Kappen Nou!’* dan zijn we opzoek naar jou! Deze live stream wordt uitgezonden op 19 september aanstaande in Hilversum. Op deze dag moet je dus beschikbaar zijn.

Reageer uiterlijk 12 september door een mail te sturen naar redactie@stoppestennu.nl Zij brengen je dan in contact met ons.

‘Kappen Nou!’ is een project van KRO-NCRV in de week Tegen het Pesten van 17 t/m 21 september. Dit project bestaat uit een dramaserie op tv, een Instastory en dus een eenmalige live stream op YouTube op 19 september.

Voor het volledige overzicht van oproepen voor TV programma's, radio of tijdschriften klik hier of wil je jouw verhaal deze met onze redactie voor nieuwe oproepen? Deel jouw verhaal dan hier.