OPROEP voor 3FM Tussenuur KANDIDATEN GEZOCHT tussen de 13 2n 21 jaar | Stop Pesten NU

084-8340086

OPROEP GESLOTEN voor 3FM Tussenuur KANDIDATEN GEZOCHT tussen de 13 en 21 jaar

woensdag, 5 september, 2018

Bij het online jongerenplatform 3FM Tussenuur zijn we bezig met een nieuw format, waarbij we wekelijks met scholieren en studenten op pad gaan met een persoonlijke vraag. De eerste vraag waar we een antwoord op willen vinden, luidt: “Waarom pesten pesters?”
 
Voor deze reportage zijn we opzoek naar een jongere tussen de 13 en 21 jaar die vroeger gepest heeft, of nu pest, en hierover met ons open in gesprek zou willen gaan. Dat kan eventueel ook anoniem. In een training, zoals een rollenspel, zullen we ervaringen uitwisselen en praten over pesten. Omdat we het niet live opnemen, kunnen we bepaalde elementen eruit knippen als je per ongeluk iets verkeerd hebt gezegd.
 
De video wordt online geplaatst in de Week tegen Pesten op donderdag 20 september op de online kanalen van 3FM. Daarom zouden we graag willen opnemen op a.s. woensdag 12 september.

Sta jij ervoor open om met ons in gesprek te gaan en zou je woensdag 12 september kunnen? Stuur dan een mail naar rowan.olierook@human.nl.
 
SOCIAL MEDIA:
Bij 3FM Tussenuur, een online jongerenplatform, zijn we op zoek naar een jongere tussen de 13 en 21 jaar die vroeger heeft gepest of nu pest en hierover met ons in gesprek wil gaan. Dat kan ook anoniem. Het gaat om een video waarin we op zoek gaan naar het antwoord op de vraag: "Waarom pesters pesten?"
 

Voor het volledige overzicht van oproepen voor TV programma's, radio of tijdschriften klik hier of wil je jouw verhaal deze met onze redactie voor nieuwe oproepen? Deel jouw verhaal dan hier.