OPROEP GESLOTEN - Zangers gezocht voor Videoclip Musical Spijt - - - - | Stop Pesten NU

084-8340086

OPROEP GESLOTEN - Zangers gezocht voor Videoclip Musical Spijt - - - -

dinsdag, 1 september, 2015

In het kader van de nationale WEEK TEGEN PESTEN is producent Homemade Productions op zoek naar jongens en meisjes tussen de 12 en 18 jaar om mee te zingen in de videoclip van de musical SPIJT.

De musical is gebaseerd op het beroemde boek van Carry Slee en gaat over een jongen die gepest wordt en de gevolgen voor zijn omgeving en de kinderen op zijn school. De musical brengt een nog steeds actueel thema en probleem onder de aandacht. Met de videoclip vormen kinderen samen één stem en maken ze een vuist tegen pesten.

De opnames van de videoclip vinden plaats op zaterdag 26 september. Alle informatie om mee te doen is terug te vinden op de website www.smovie.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 23 september 2015. Uit alle inzendingen worden de tien leukste, beste, mooiste en origineelste inzendingen geselecteerd en uitgenodigd voor de opnames in de studio. Iedereen die zich aanmeldt en naar één van de voorstellingen komt, mag het lied meezingen op het toneel.De cast van ‘Spijt de musical’ zal op zaterdag 19 september, aan de vooravond
van de Week Tegen Pesten (21 t/m 25 september), te zien en te horen zijn in het televisieprogramma ZAPPLIVE op NPO3.

Voor meer informatie en de complete speellijst: www.spijtmusical.nl.

Bron

 

 

Voor het volledige overzicht van oproepen voor TV programma's, radio of tijdschriften klik hier of wil je jouw verhaal deze met onze redactie voor nieuwe oproepen? Deel jouw verhaal dan hier.