animatie video - Pesten - Kop Op Zapp | Stop Pesten NU

084-8340086

Pesten - Kop Op - Zapp

Aflevering Pesten - Kop op - NPO Zapp: Sef wisselt per ongeluk van hoofd met zijn pesterige broer Jamal. Nu zijn de rollen omgedraaid. Jamal ervaart eens hoe het is om gepest te worden. En Sef verliest zich in de rol van pestkop. Als de video hieronder niet werkt, bekijk de video dan via deze link.

De animatieserie Kop op! gaat over drie vrienden. Sef, Wesley en Marjolein - met de stemmen van Nasrdin Dchar, Steye van Dam en Paulien Cornelisse - vinden een verlaten wasmachine die over mysterieuze krachten lijkt te bezitten.rie De mysterieuze wasmachine, die de drie vrienden vinden in de serie Kop op!, blijkt hoofden om te kunnen wisselen. Hierdoor kunnen Sef, Wesley en Marjolein als elkaar door het leven gaan. Zo belanden de vrienden in komische maar ook leerzame situaties. Hoe is het bijvoorbeeld om een dag van gender te wisselen? Hoe gaat het eraan toe in een familie van Nederlands-Marokkaanse afkomst? Of, hoe is het om een dag in een rijkere familie te belanden?

De korte film Kop op!, waarop deze serie is gebaseerd, is gemaakt door de succesvolle animatiestudio Job, Joris & Marieke en werd in 2018 bekroond met een International Emmy Kids Award in de categorie Animation.

 

Bron NPO Zapp