Stage SEO, AdGrants en website

084-8340086

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

Stage SEO, AdGrants en website

Hey jij daar!

Wil jij bijdragen aan een wereld zonder pesten en online pesten? Dan ben jij de stagiair waar Stichting Stop Pesten Nu naar op zoek is!

Bij Stop Pesten Nu zijn we op zoek naar een online marketing topper! Tijdens deze meewerkstage ga jij je dagelijks bezighouden met het verbeteren van de vindbaarheid van onze website. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf, dus daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

Wij zoeken iemand met affiniteit voor SEO en SEA, die het leuk vindt om teksten te schrijven en het liefst ook nog ervaring heeft met SEO-optimalisatie. Daarnaast heb je een proactieve houding en een HBO werk/denkniveau. Ben jij voor 16 uur beschikbaar en wil jij jezelf graag ontwikkelen op het gebied van online marketing? Dan zoeken wij jou!

Bij Stop Pesten Nu zorgen wij voor persoonlijke begeleiding en veel ruimte voor eigen ideeën en inzichten. Na de inwerkperiode mag je zelf aan de slag met het vergroten van de vindbaarheid van Stichting Stop Pesten Nu en wij staan open voor al jouw eigen input of creatieve ideeën.

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben jij voor 5/6 maanden beschikbaar?

Als jij net zo gepassioneerd bent over het maken van een maatschappelijke impact, samen met ons team, dan hebben we jou nodig als onze stagiair Online marketing!

Stuur een motivatiebrief met je CV naar info@stoppestennu.nl en dan proberen wij binnen 10 dagen te reageren.

Tot snel!