Strippenkaart voor Scholen voor flexibele ondersteuning tegen pesten | Stop Pesten NU

084-8340086

Strippenkaart voor Scholen voor flexibele ondersteuning tegen pesten

Bij Stop Pesten Nu begrijpen we dat scholen behoefte hebben aan flexibele ondersteuning bij het aanpakken van pestsituaties en het bevorderen van een veilige schoolomgeving. Daarom bieden we een strippenkaartconstructie aan die scholen in staat stelt om op maat gemaakte adviesdiensten in te kopen op basis van hun specifieke behoeften. Met onze strippenkaart heeft u toegang tot een scala aan diensten die kunnen worden ingezet voor het sparren met APC's, leraren, mentoren, directie en management om complexe pestsituaties aan te pakken en te komen tot een veilige school.Strippenkaart voor Scholen voor flexibele ondersteuning tegen pesten

Hoe werkt het?

 1. Aankoop van de strippenkaart
  Scholen kunnen een strippenkaart aanschaffen met een vooraf bepaald aantal strippen, afhankelijk van hun behoeften en budget. Deze strippen kunnen worden gebruikt voor verschillende adviesdiensten en ondersteuningsactiviteiten.

 2. Flexibele inzetbaarheid
  Met de strippenkaart heeft de school de flexibiliteit om de strippen in te zetten wanneer dat nodig is. Of het nu gaat om een eenmalig consult of een langdurige ondersteuning, de school kan de strippen gebruiken op basis van hun specifieke situatie en behoeften.

 3. Diverse diensten
  De strippen kunnen worden ingezet voor verschillende soorten adviesdiensten, waaronder:

  • Sparren met Anti-pest Coördinatoren (APC) om effectieve pestpreventiestrategieën te ontwikkelen.
  • Consultaties met leraren en mentoren over het herkennen en aanpakken van pestgedrag in de klas.
  • Overleg met de directie en het management over het implementeren van een anti-pestbeleid en het creëren van een veilige schoolcultuur.
  • Trainingssessies en workshops voor het hele schoolteam over pestpreventie en het bevorderen van een positieve groepscultuur.

Voorbeeldscenario's

 • Scenario 1:
  Een school heeft te maken met een complexe pestsituatie waarbij meerdere partijen betrokken zijn. Ze kunnen hun strippen gebruiken om consultaties te plannen met APC's, leraren en mentoren om een gezamenlijke aanpak te ontwikkelen en te implementeren. Onze experts fungeren als advies- en sparringpartner om deze complexe situatie effectief aan te pakken.

 • Scenario 2:
  Een school wil proactief werken aan het creëren van een veilige schoolomgeving. Ze kunnen hun strippen gebruiken voor trainingssessies en workshops voor het schoolteam, geleid door experts op het gebied van pestpreventie.

 

Met onze strippenkaartconstructie bieden we scholen de flexibiliteit en ondersteuning die ze nodig hebben om effectief om te gaan met pestproblematiek en een veilige schoolomgeving te bevorderen, bekijk de tarieven..