Vakantie sluiting Wij zijn gesloten van 20 juli t/m 20 augustus 2023 | Stop Pesten NU

084-8340086

Vakantie Wij zijn gesloten van 20 juli t/m 20 augustus 2023

Beste bezoekers,Samen maken wij het verschil - Stop Pesten Nu bij Stichting Stop Pesten Nu hebben onze toegewijde vrijwilligers elke dag hard gewerkt om jullie te ondersteunen, kennis en expertise te delen. Maar nu is het tijd voor ons om even een welverdiende pauze te nemen en tijd door te brengen met onze eigen gezinnen, zodat we weer helemaal opgeladen zijn voor het nieuwe seizoen.

Van 20 juli tot en met 20 augustus 2023 hebben wij een vakantiesluiting.

Maar we willen jullie laten weten dat onze website niet met vakantie gaat! Deze blijft actief en zal jullie graag doorverwijzen naar alle informatie, tips, adviezen, documenten, tools en kennis over pesten en online pesten (cyberpesten). Dus voel je vrij om onze website te verkennen en gebruik te maken van alle waardevolle bronnen die we beschikbaar stellen. We zijn er trots op dat we een plek zijn waar je terecht kunt voor ondersteuning en informatie, zelfs tijdens onze vakantieperiode.

We willen jullie allemaal een fantastische vakantieperiode wensen. Geniet van de rust, het plezier en de mooie momenten met je dierbaren. We zien ernaar uit om na onze vakantieperiode weer vol energie voor jullie klaar te staan!

Met vriendelijke groet,

Het team van Stichting Stop Pesten Nu

Vakantie Stop Pesten Nu 2023

 

Vakantie sluiting

Wij zijn gesloten van

20 juli t/m 20 augustus 2023