Daniël Stosic | Stop Pesten NU

Daniël Stosic

Op dit moment krijg ik nog veel berichten van mensen en kinderen die mijn optreden bij Holland's Got Talent hebben gezien over pesten die waren echt geraakt en ik gaf ze zelf vetrouwen terug wat ook mijn bedoeling is.Ik help nog steeds mensen en ik blijf het doen. Pesten moet stoppen en daarom zeg ik Stop Pesten Nu!

Lieve mensen , waaauw wat veel positieve reacties , ik heb hier geen woorden voor, ik wil jullie allemaal bedanken vanuit mijn hart. Ik waardeer het enorm.. Het was heel emotioneel voor mij . Ik denk dat mijn boodschap duidelijk was voor al die kinderen die gepest worden en zich zelf eenzaam voelen.. Volg je hart , geef nooit op.. wat voor talent dat je ook hebt, geef je dromen nooit op.. ga ervoor ...Bedankt voor jullie support en steun

Ik wil graag ambassadeur zijn bij Stichting Stop Pesten Nu omdat ik heel graag een voorbeeld en inspiratie wil zijn voor alle mensen en kinderen die gepest worden.

Zelf ben ik 2 jaar lang gepest geweest en weet precies hoe het voelt. Ik had een doel in mijn leven en ik gaf niet op, ik werkte nog harder om mijn droom waar te maken om bekende dancer/enterteiner te  worden.

Daniël Stosic Ambassadeur Stichting Stop Pesten Nu

Onze Junior Ambassadeur Daniel Stosic (14) heeft meegewerkt aan de campagne van de Week tegen Pesten 2021 en vertelt over zijn ervaring met buitensluiten en pesten.


Edwin Evers zegt ook Stop Pesten NuHet Startpunt van Verandering: "Ik STOP Pesten Nu!"

Bij Stop Pesten Nu geloven we in actie ondernemen tegen pesten, en ons 'Ik STOP Pesten Nu!' initiatief is het begin van die verandering. Edwin Evers en vele andere bekende Nederlanders steunen ons in deze strijd tegen pesten. Het is van essentieel belang om pesten te herkennen voordat we het kunnen aanpakken. Onze trainingen bieden inzicht in het verschil tussen plagen en pesten en leren effectieve actie te ondernemen. We bieden op maat gemaakt advies en diverse trainingen, specifiek gericht op organisaties.

Wij geloven dat het stoppen van pesten begint bij het individu. Door ons bandje te dragen, geef je een krachtig signaal af aan je omgeving: "Ik kies ervoor om pesten te stoppen." Kleine veranderingen kunnen leiden tot grote maatschappelijke verschuivingen. Bekende Nederlanders zoals Armin van Buuren, Afrojack, Pieter Gabriël, en onze Ambassadeurs steunen deze boodschap.

Iedere keuze telt

De keuze ligt bij jou. Of je nu besluit om op te staan tegen pesten, hulp te zoeken, of simpelweg bij iemand te gaan zitten die alleen is, iedere actie maakt een verschil. Maar zorg ervoor dat je je eigen veiligheid niet in gevaar brengt.Angela Groothuizen zegt ook Stop Pesten Nu

Twijfel je? Als je twijfelt of iets wel of geen pesten is, let dan op je gevoel. Voelt een situatie ongemakkelijk? Dan is het waarschijnlijk geen onschuldig plagen. Respecteer altijd de gevoelens van anderen.

Kom in Actie: "Ik STOP Pesten Nu!". Door bewustzijn te creëren en actief te kiezen tegen pesten te zijn, kunnen we samen het verschil maken. Dus kom in actie en zeg: "Ik STOP pesten nu!"

Tips voor thet omgaan met pestgedrag

Pesten komt voor in alle leeftijdsgroepen. Als omstander kun je een belangrijke rol spelen in het voorkomen of stoppen van pestgedrag. Hier zijn enkele acties die je kunt ondernemen:

  • Tips voor kinderen: Praat erover met een volwassene, doe er niet aan mee, wees een vriend.
  • Bennie Jolink zegt ook Stop Pesten NuTips voor volwassenen: Informeer de juiste mensen, bied je steun aan, creëer een veilige sfeer. 
  • Extra tips bij ernstig geweld en pesten: Bel 112 bij ernstig geweld, volg instructies van hulpverleners op.

Of je nu jong of oud bent, iedereen kan bijdragen aan het voorkomen van pesten. Laten we samen pesten stoppen! Durf jij het ook net als alle BN'ers pesten te stoppen? Kom in actie en zeg: "Ik STOP pesten nu!"

De Ik STOP pesten nu armbanden zijn hier te bestellen.