Doneren | Stop Pesten NU

084-8340086

Doneren

Wat ontzettend leuk dat jij een donatie aan Stichting Stop Pesten Nu zou willen doen. Daar zijn wij ontzettend dankbaar voor. steun Stop Pesten Nu Erkend Goed Doel tegen Pesten

Er zijn ook vele andere manieren om ons te steunen, kijk op de pagina Steun ons werk #StopPestenNu

 

Er zijn twee manieren om te doneren

  1. Bank Overboeking
    Rechtstreeks vanaf je eigen bankrekening een overboeking naar Rabobank rekeningnr: NL34RABO0162133391 o.v.v. 'donatie'
     
  2. Via de doneermodule van Geef.nl
    De website Geef.nl heeft speciaal voor ons een doneermodule Stichting Stop Pesten Nu aangemaakt om doneren makkelijker te maken. In deze betaalmodule hebben zij zeer veel mogelijkheden voor betaalmethoden beschikbaar gesteld, namelijk:iDeal, Creditcard, PayPal, Doorlopende machtiging, Debitcard en de Doneerbon.

Steun Stichting Stop Pesten Nu - hèt enige Erkende Goede Doel tegen Pesten in Nederland

 

Over Stichting Stop Pesten Nu

Stop Pesten Nu ontvangt geen vaste inkomsten of subsidies voor haar inzet en activiteiten. We zijn volledig afhankelijk van donaties van betrokken individuen en organisaties om ons belangrijke werk voort te zetten.

Digitaal Wereld Erfgoed bij UNESCO
Een opvallend kenmerk van Stop Pesten Nu is dat de website is door de Koninklijke Bibliotheek (KB) opgenomen als digitaal werelderfgoed bij UNESCO. Dit benadrukt de waarde en relevantie van de informatie die de organisatie biedt in de strijd tegen pesten.

Uitgebreide informatiebibliotheek
De website van Stop Pesten Nu fungeert als een uitgebreide bibliotheek met informatie over pesten, onderverdeeld in verschillende doelgroepen. Dit zorgt ervoor dat mensen toegang hebben tot relevante informatie en hulpmiddelen die specifiek zijn afgestemd op hun behoeften.

Bewustwording en preventie
De focus van Stop Pesten Nu ligt niet alleen op het aanpakken van pestgedrag, maar ook op bewustwording en preventie. Dit holistische benadering kan helpen om pesten op lange termijn te verminderen.

Overzicht van hulporganisaties
Stop Pesten Nu biedt niet alleen informatie, maar houdt ook een overzicht bij van organisaties waar mensen terecht kunnen voor individuele hulp en advies. Dit is een waardevolle bron voor mensen die hulp zoeken.

Langdurige inzet
Onze directeur-bestuurder zet zich al 12 jaar vrijwillig in voor Stop Pesten Nu, wat getuigt van haar toewijding en passie voor dit belangrijke doel. 

ANBI-status
Als ANBI Stichting hoeven wij geen erf- of schenkbelasting af te dragen, en donateurs kunnen giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Gebruik onze ANBI-rekenmodule om te zien hoeveel een gift aan Stop Pesten Nu je netto kost na belastingvoordelen.

Wij zijn aangesloten bij Goede Doelen Nederland.

 

Unesco  heeft Stop Pesten Nu opgenomen als digitaal werelderfgoedKB heeft Stop Pesten Nu opgenomen als digitaal werelderfgoed

ANBIGoede Doelen Nederland

 

 

 

Giften (Schenkingen) & Sponsoring zijn fiscaal aftrekbaar, de financiële voordelen (*) 

Periodieke gift (schenking) 100% van de belasting aftrekbaar. Er geldt geen drempel en geen maximumbedrag. Je mag een periodieke gift in de aangifte inkomstenbelasting aftrekken als je aan de volgende voorwaarden voldoet: het goede doel is een ANBI, de periodieke gift dient in een overeenkomst te worden vastgelegd en er mag geen tegenprestatie worden verwacht. 

Eenmalige gift (schenking) Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van € 100.000. Je moet de giften schriftelijk kunnen bewijzen. 

Sponsoring Zakelijke uitgaven bij sponsoring zijn fiscaal volledig aftrekbaar. Het goede doel moet daar belasting over betalen. Er dienen goede afspraken te worden gemaakt zodat de Stichting Stop Pesten Nu geen financiële tegenvallers hierdoor oploopt.