Doneer €0,50 per kwartaal voor een symbolisch glas ranja

084-8340086

Hoe kunt u doneren aan Stichting Stop Pesten Nu

Welkom bij Stop Pesten Nu, waar we ons inzetten voor bewustwording en preventie van pesten, ongeacht leeftijd. Bij ons vind je een schat aan kennis, tools en advies om pesten aan te pakken en een ondersteunende omgeving te creëren, van 0 tot 100!Hoe kan ik doneren aan Stichting Stop Pesten Nu

Wist je dat met slechts € 0,50 per kwartaal, je onze missie kracht bijzet?

Dat is niet meer dan een symbolisch bedrag van een verfrissend glas ranja! Maar als je meer een koffie- of theedrinker bent, kun je ons ook steunen met een symbolisch kopje thee of koffie voor slechts € 2,75 per kwartaal. Elk klein bedrag draagt bij aan onze inspanningen om pesten te stoppen en een veiligere wereld te creëren voor iedereen.

► Doneer opties

  1. Periodieke overschrijving maken tnv Stichting Stop Pesten Nu Rabobank NL34RABO0162133391 o.v.v. 'glas ranja of kop koffie / thee' met jouw naam
     
  2. Via de doneermodule zijn alleen eenmalige donaties mogelijk (de bedragen kunnen wij daar niet aanpassen en deze is ook niet periodiek in te stellen).

Waarom is een periodieke donatie per kwartaal zo belangrijk?

Nou, het stelt ons in staat om de impact van ons werk beter te meten en te laten zien. Wanneer je kwartaallijks doneert, kunnen we jou meetellen in onze impactmetingen, waardoor we kunnen aantonen hoeveel mensen ons werk waarderen en steunen.

Dit helpt ons niet alleen om transparant te zijn, maar ook om onze inspanningen te versterken en nog meer mensen te bereiken.

Onze doelstellingen

steun Stop Pesten Nu Erkend Goed Doel tegen Pesten

Met jouw steun kunnen we onze belangrijke doelstellingen realiseren:

  • Kennis-, Informatie- en Expertisecentrum: Dagelijks publiceren we nieuwe artikelen en berichten op onze website en sociale media, waarbij we een schat aan informatie, tips en advies delen.
  • Kenniscentrum Pesten & Kenniscentrum Online Pesten: We ontwikkelen, bundelen en verspreiden kennis, tips, tools en adviezen om pesten, zowel online als offline, aan te pakken.
  • Kennisbank met Iinformatie: Onze kennisbank bevat beleidsinstrumenten, factsheets, richtlijnen, wetgeving en meer om organisaties te ondersteunen bij het creëren van een veilige omgeving.
  • Campagnes en adviezen: We organiseren campagnes zoals de Dag tegen Pesten en bieden ondersteuning (adviezen) aan redacties, journalisten en scholen met inhoudelijke items, lesmaterialen en meer.

 

Doe mee en maak verschil!

Dus waar wacht je nog op? Sluit je vandaag nog aan bij onze missie en draag bij aan het stoppen van pesten. Of het nu gaat om een glas ranja, een kopje koffie of een ander bedrag dat voor jou haalbaar is, jouw bijdrage is van onschatbare waarde.

Enorm bedankt voor jouw steun!

 

Dit willen wij bereiken ... Dit gaven we uit in 2023

Dit willen wij bereiken jaarcijfers 2023

Zo bereiken wij ons doel ... Doelbesteding 2023

Zo bereiken wij ons doel 2023

Zo komen wij aan ons geld ... 2023

Zo komen wij aan ons geld 2023

Jaarverslag 2023

Download ons jaarverslag via deze link of klik op afbeelding. 

 

 

► Hoe u uw donatie aan Stichting Stop Pesten Nu kunt stopzetten, lees meer >>