Stoppen met Pesten - Pest One | Stop Pesten NU

084-8340086

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

Stoppen met Pesten - Pest One

Stop pesten nu! Dat is een oproep aan alle scholen in Nederland om in de Week tegen Pesten) in actie te komen tegen pesten. Pest One helpt de campagne van Stop Pesten Nu met eigen nummer, voor iedereen die gepest wordt.

Pest One en Mimi met bandje tegen Pesten en zeggen: ik STOP pesten nu!

Op eigen initiatief en samen met zijn 11-jarige zusje (Mimi), heeft Pest One een nummer gemaakt tegen pesten. ‘Stoppen met pesten!’ deze wordt a.s. donderdag’ gereleased.

Uitleg Win!Actie!

Alle kinderen in Nederland worden opgeroepen om samen met de school of met de klas een actieve dans te maken op het nieuwe nummer ‘Stoppen met pesten!’ van Pest One. De Facebook pagina Loomland.nl en YouTube ‘Rainbow Loom Nederlands’ gaat deze video en oproep ook verspreiden. Alle ingezonden dansen krijgen een plaatsje op de YouTube-pagina van Pest One. Er wordt een selectie van de top 5 inzendingen gemaakt waar dan vervolgens via YouTube op gestemd kan worden.

Met de meeste likes strijden zij dan uiteindelijk om een live optreden van Pest One op school. De winnende dans zal ook te zien zijn op de site van www.stoppestennu.nl . Voel je je uitgedaagd? Geef dan je klas of school op voor de winactie aan de Redactie van Stop Pesten Nu.