Win acties tegen pesten | Stop Pesten NU

084-8340086

Win acties tegen pesten

Er staan al weer vele leuke win acties klaar voor maar hier kunnen wij helaas nog niks over zeggen. Houdt onze site in de gaten welke win acties er nu weer aankomen.

Wat wij wel vast kunnen verklappen is dat ze heel erg leuk & verrassend zijn. Echt een feest met jouw hele klas, sportclub, vrienden en/of school!

 

Vorige win acties

Win actie voor Landelijke Dag tegen Pesten (19 april 2015) - Wedstrijd met tegen pesten

Wil jij onze VIP gast worden?

Als VIP gast krijg je een Meet & Greet met Ralf Mackenbach (inclusief gelegenheid voor foto's en handtekeningen) voordat Ralf officieel zijn nieuwe nummer gaat laten horen. Daarnaast krijg je met je klas, team, voor jezelf of met vrienden/vriendinnen gratis toegang tot Ouwehand Dierenpark in Rhenen op zondag 19 april.

Ralf Mackenbach zegt: Stop Pesten Nu - 19 april 2015 Landelijke Dag tegen Pesten

Hoe kan jij onze VIP gast worden? Lees hier meer over Win acties tegen pesten!
  1. Bedenk met je klas/team de beste oplossing en pesten 

  2. Laat op een creatieve manier zien dat jij tegen pesten bent (zie suggesties hieronder) of doe dit samen met vrienden

 

Win acties tegen pesten, wat zijn de prijzen:

* 1 x VIP arrangement voor je team / klas
* 5 x Individueel VIP arrangement
* 3 x VIP arrangementen met 2 vrienden
 

Mail jouw idee naar onze Redactie

Wat kun jij bijvoorbeeld gaan doen/maken om je te uiten tegen Pesten? Zie pagina Week tegen Pesten met meer dan 40 les suggesties / les ideeën om aandacht te besteden aan pesten in de klas.

Win acties 2014 - Wedstrijd met tegen pesten

 

Wedstrijd I

Heb je het leukste of beste (zie suggesties) dan maak jij kans dat jouw inzending onderdeel wordt van onze officieële Landelijke Campagne tegen pesten

Opdracht wedstrijd

Ontwerp of maak voor Stichting 'Stop Pesten Nu' een
  • Gedicht
  • Kleurplaat
  • Poster
  • Lied of Rap
  • Strip tekening
  • YouTube filmpje
  • Anders, nl ....

mail dit voor 15 oktober 2014 en maak kans op een plaats op de website en alle sociale media van de Stichting en één van de prijzen.

Inzendingen kunnen naar onze redactie@stoppestennu.nl

 

Wedstrijd II - nav boek Treiterkoppen, smartphones en poolparty's 

Inleiding:
In Treiterkoppen, smartphones en poolparty's maken we kennis met Carmen en Cesar, twee echte pestkoppen. Cesar pest Jeroen, omdat hij uit een arm gezin komt en geen merkkleding kan dragen. En Carmen kijkt neer op Denise en Vera, omdat zij vindt dat ze er veel beter uitziet. Maar pesters zijn vaak zelf niet gelukkig en dit geldt ook voor Cesar en Carmen. Als ze door allerlei problemen op zichzelf worden teruggeworpen, wordt het tijd voor wat veranderingen in hun leven. 

Opdracht wedstrijd

In het boek doet juf Wendy haar best om het pesten in de klas terug te dringen. Ze gebruikt hier leuke spelletjes en groepsvormende oefeningen voor.
Kun jij ook een leuk spelletje voor in de klas bedenken, waarbij pesters en slachtoffers elkaar beter leren kennen en het pesten vermindert? 

Beschrijf hoe jouw spelletje/oefening werkt en mail dit voor 15 oktober 2014 samen met je naam naar redactie@stoppestennu.nl

 

Wedstrijd III - Week tegen Pesten

Pest One helpt de campagne van Stop Pesten Nu met eigen nummer, voor iedereen die gepest wordt. Op eigen initiatief en samen met zijn 11-jarige zusje (Mimi), heeft Pest One een nummer gemaakt tegen pesten. ‘Stoppen met pesten!’ 

Opdracht wedstrijd

Alle kinderen in Nederland worden opgeroepen om samen met de school of met de klas een actieve dans te maken op het nieuwe nummer ‘Stoppen met pesten!’ van Pest One. De Facebook pagina Loomland.nl en YouTube ‘Rainbow Loom Nederlands’ gaat deze video en oproep ook verspreiden. Alle ingezonden dansen krijgen een plaatsje op de YouTube-pagina van Pest One. Er wordt een selectie van de top 5 inzendingen gemaakt waar dan vervolgens via YouTube op gestemd kan worden.Met de meeste likes strijden zij dan uiteindelijk om een live optreden van Pest One op school. De winnende dans zal ook te zien zijn op de site van www.stoppestennu.nl . Voel je je uitgedaagd? Geef dan je klas of school op voor de winactie voor 15 oktober 2014 met een mail naar redactie@stoppestennu.nl

 

Actie Win Wedstrijd Week tegen Pesten en win één van de prijzen. De inzendingen worden door een kritische jury beoordeeld en misschien komt jouw bijdrage op onze website te staan op 'Het Podium'.

1e prijs:

Poster pakket met bekende Nederlanders tegen pesten (met 5 posters) uitgereikt door één van onze Ambassadeurs 

2e prijs:

Optreden op locatie van Rapper Pest One.

3e prijs:

De beste inzending wint een gesigneerd exemplaar van Treiterkoppen, smartphones en poolparty's door Carolien Kruijs. En wie weet verschijnt jouw oefening wel in het volgende boek over Treiterkoppen!

Inzendingen kunnen naar onze redactie@stoppestennu.nl