22 november 2014 Knallende Go Zeroprocent Party | Stop Pesten NU

084-8340086

22 november 2014 Knallende Go Zeroprocent Party

Knallende Go Zeroprocent Party en B-Brave, Daryl, Kraantje Pappie met bandje tegen pesten: Ik STOP pesten nu!

 

Knallende Go Zeroprocent Party en B-Brave, Daryl, Kraantje Pappie met bandje tegen pesten: Ik STOP pesten nu!

 

Assen - Het dak ging eraf, gisteravond bij de Go Zeroprocent Party in de Bonte Wever in Assen. Het was afgeladen vol en dat kwam zeker door de geweldige line-up van artiesten.

B-Brave is natuurlijk een populaire Hollandse jongensgroep waarvoor menig meisjeshart sneller gaat kloppen. Hoe cool is het dan wanneer de bandleden een aantal meisjes op het podium haalt om voor speciaal voor hen een song te zingen. Tranen van geluk en trillende handen van de zenuwen; het maakte allemaal niet uit, de avond kon voor de dames niet meer kapot.

Maar ook Daryll en de DJ’s maakten er een feest van. Als klap op de vuurpijl was er een optreden van Kraantje Pappie. Wie wil er nu niet samen met hem in de ‘achtbaan’, een song die luidkeels werd meegezongen door de jeugd die er een fantastisch alcoholvrij feest van maakten.

Alle artiesten wezen de jongeren nog maar eens op het oranje armbandje tegen pesten - Stop Pesten! (Ik STOP pesten nu bandje tegen pesten van Stichting Stop Pesten Nu) dat ze droegen. Pesten is fenomeen dat onder de jeugd nog steeds voorkomt en waaraan een halt moet worden toegeroepen.

Thomas Werkman was zo’n jongen die vaak op school werd gepest maar hij heeft zijn angsten overwonnen en liet dat horen in een zelfgeschreven rap die hij life op het podium liet horen. Het werd even stil in de zaal, zijn teksten maakten indruk en na zijn optreden klonk er een luid applaus.

Bron