Cursusaanbod Organisaties | Stop Pesten Nu

084-8340086

Cursusaanbod Organisaties

Cursussen & Trainingen voor Pestpreventie op de Werkvloer

Welkom bij Stop Pesten Nu! Wij bieden meer dan alleen trainingen. Ontdek ons uitgebreide scala aan diensten, waaronder observaties, flexibele strippenkaarten, deskundige adviesconsults en ondersteuning bij het ontwikkelen van effectief anti-pestbeleid. Daarnaast hebben we diverse pestpreventiepakketten beschikbaar. Of het nu gaat om het aanpakken van pestgedrag, cyberpesten of het bevorderen van een veilige werkcultuur, wij staan klaar om te helpen.

Diensten voor werkgevers 

Bij Stop Pesten Nu bieden we een breed scala aan diensten om werkgevers te helpen een veilige, respectvolle en pestvrije werkplek te creëren. Hier zijn enkele effectieve diensten die we aanbieden, inclusief voorbeeldtarieven:

1. Observaties en analyse

Beschrijving:
Wij voeren gedetailleerde observaties uit op de werkvloer om pestgedrag te identificeren en de algehele werksfeer te beoordelen. Dit omvat zowel individuele als teamobservaties.

Tarief:

 • Individuele observatie: €300 per sessie
 • Teamobservatie: €500 per sessie


2. Adviesconsults

Beschrijving:
Deskundig advies op maat voor jouw organisatie, inclusief hulp bij het ontwikkelen van beleidsmaatregelen en interventiestrategieën om pesten te voorkomen en aan te pakken.

Tarief:

 • Adviesconsult op locatie: €250 per uur
 • Adviesconsult online: €200 per uur


3. Ontwikkeling Anti-Pestbeleid

Beschrijving:
Wij helpen bij het opstellen en implementeren van een effectief anti-pestbeleid, inclusief gedetailleerde documentatie en een implementatieplan.

Tarief:

 • Anti-pestbeleid ontwikkeling: vanaf €1500 per project

 

Naast deze diensten bieden wij ook diverse cursussen zowel op locatie als online, inclusief mogelijkheden voor blended learning.

 

Cursussen & trainingen

 

 • Basistraining Pestpreventie op de Werkvloer

Deze interactieve basistraining biedt een diepgaand inzicht in de dynamiek van pesten op de werkvloer. Deelnemers leren de vroege signalen van pesten te herkennen en effectieve interventiestrategieën toe te passen.
Duur: 4 uur
Formaten: Online, kleine groep, op locatie
Tarief: vanaf €600 per sessie

 

 • Adviesprogramma Beleid tegen Pesten

Dit programma biedt organisaties advies en begeleiding bij het ontwikkelen en implementeren van effectief beleid tegen pesten op de werkvloer. Lees meer >>
Tarief: op aanvraag

 

 • Presentatie voor Directie (30 min) aanpak van Pesten op het Werk

Een korte, krachtige presentatie die directieleden informeert over de aanpak van pesten en hoe zij een cultuur van respect en veiligheid kunnen bevorderen. Lees meer >>
Tarief: vanaf €250 per presentatie

 

 • Workshop Beleid tegen ongewenst gedrag - Advies & Ondersteuning

Deze workshop biedt praktisch advies en ondersteuning bij het opstellen en uitvoeren van beleid tegen verschillende vormen van ongewenst gedrag, waaronder pesten. Lees meer >>
Tarief: vanaf €500 per workshop

 

 • Workshop Effectief omgaan met lastig gedrag op de Werkvloer

Leer effectieve strategieën voor het omgaan met lastig gedrag op de werkvloer en het creëren van een positieve werkomgeving. Lees meer >>
Tarief: vanaf €450 per workshop

 

 • Workshop HRM: Preventief Aanpakken van Pesten en Ander Ongewenst Gedrag op de Werkvloer

Deze workshop richt zich specifiek op HR-professionals en biedt praktische tools en technieken voor het preventief aanpakken van pesten en ander ongewenst gedrag op de werkvloer. Lees meer >>
Tarief: vanaf €600 per workshop

 

 • Workshop Leidinggevenden: Pesten herkennen, erkennen en aanpakken

Leer als leidinggevende hoe je pestgedrag kunt herkennen, erkennen en effectief kunt aanpakken binnen je team. Lees meer >>
Tarief: vanaf €600 per workshop

 

 • Workshop Medewerkers en Leidinggevenden: Pesten op de Werkvloer

Een interactieve workshop waarin zowel medewerkers als leidinggevenden leren hoe ze samen kunnen werken aan het voorkomen en aanpakken van pesten op de werkvloer. Lees meer >>
Tarief: vanaf €800 per workshop

 

 • Maatwerktrainingen voor Teams en Individuen

Wij ontwerpen een aangepaste training specifiek afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Ideaal voor teams die een uniforme aanpak willen ontwikkelen in het omgaan met pesten.

 • HRM
 • Vertrouwenspersonen
 • Interactieve sessies en online workshops
 • Studiedagen voor HRM en managers

Duur: Aanpasbaar
Formaten: Online, kleine groep, op locatie, blended learning
Tarief: op aanvraag

 

Waarom deze cursussen?

Ongewenst gedrag en pesten op de werkvloer hebben niet alleen emotionele gevolgen voor betrokken werknemers, maar kunnen ook aanzienlijke financiële schade aanrichten bij werkgevers. Onze cursussen belichten:

Financiële impact
Ontdek hoe pesten en ongewenst gedrag leiden tot verhoogd ziekteverzuim, lagere productiviteit, hogere verloopcijfers, juridische kosten en reputatieschade voor organisaties.

Emotionele gevolgen
Leer over de psychologische stress, verlies van zelfvertrouwen en gevoelens van isolatie en eenzaamheid die slachtoffers van pesten kunnen ervaren.

Arbowet verplichtingen
Begrijp de verantwoordelijkheden van werkgevers volgens de Arbowet om pesten en ander ongewenst gedrag te voorkomen en aan te pakken.

Kies voor een veilige en respectvolle werkomgeving met onze praktijkgerichte aanpak. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies op maat of mail ons.

Stop Pesten, niet morgen maar NU