Mis Niks x Danique - Later als ik Groot ben (extended versie) | Stop Pesten NU

084-8340086

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

Mis Niks x Danique - Later als ik Groot ben (extended versie)

Mis Niks x Danique - Later als ik Groot ben. We nemen je mee in alle prachtige, meeslepende en intieme momenten uit het leven van hoofdrolspeelster Robin. Maar dat ene appje zorgt ervoor dat ze deze momenten wellicht nooit gaat meemaken.

De film is geregisseerd door Martijn de Jong, bekend van de film 'Narcosis': de Nederlandse inzending voor de Oscars en winnaar van 3 Gouden Kalveren. Singer-songwriter Danique schreef de titelsong 'Later als ik Groot ben'. Even een bericht lezen of je socials checken tijdens het fietsen: het lijkt misschien ongevaarlijk, maar dat is het niet. Bij 68% van alle ongevallen in het verkeer speelt afleiding namelijk een rol.

Waarom doet Interpolis dit?

Interpolis vindt het belangrijk dat iedereen veilig kan deelnemen aan het verkeer. Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van de mobiele telefoon een grote impact heeft op het aantal verkeersongevallen. Eén appje kan ervoor zorgen dat je alles mist. Daarom werken we samen met tal van partners om het aantal verkeersslachtoffers terug te brengen, creëren we bewustwording rondom het thema en bedenken we slimme oplossingen die jou helpen mobielvrij deel te nemen aan het verkeer, zoals de PhoNo app en AutoModus app. Laat je telefoon je toekomst niet stelen.

Check de officiële videoclip hier:   

 • Danique - Later Als Ik Groot Ben